Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Drama zima

Domyślnie

Za ruch, gwałt nawet( dramat na niebie) i zamrożony spokój na ziemi wielki plus
    D50+kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG Macro,A70, trochę drobiazgów, statyw i coraz mniej czasu

Domyślnie

Z wyjatkiem miejsca, gdzie sie ziemia laczy z niebem...
    (pogrozil mu delikatnie palcem, trzymajac go na cynglu)
    bardzo dobra praca.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Bardzo duze wrazenie robi to zdjecie. Byc moze w klasycznym b/w byloby lepiej, ale co tu gdybac, jesli jest wysmienicie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

jest poprostu świetne, uwielbiam takie kadry,perspektywę i Sigme za to że takie obrazki produkuje
    bardzo dobre i tyle...
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

poczekamy sobie na to czarno-białe zdjęcie...

już mowilam ze mi sie podoba, tak? to teraz mam chwilkę czasu i poprodukuję się nad uzasadnieniem: podoba mi się że wszystko do góry nogami, że niebo brązowo fioletowe, że podłoga od nieba dużo jaśniejsza. zdjęcie bardzo dynamiczne, napatrzeć się nie mogę... zdjęcie jest bardzo wyzywające, i tak ma być.

jedyne co mnie zastanawia to czy kwadrat to dobry format do tak dynamicznej foty. kwadraty jak dla mnie nadają się do zdjęć statycznych i symetrii. ta fota mogłaby bardziej skorzystać z 2x3...
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

Piękności kadr, kolor i obróbka, świetna praca

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

No bracie pojechałeś po bandzie. Świetna praca.

Kadr piękny, co do kolorystyki to tak nie do końca jastem przekonana
    NIKON - system

Domyślnie

kolorystyka nieba może nie jest zbyt trafiona, ale w połączeniu z całością tworzy ciekawy efekt, który zdecydowanie przypada mi do gustu, i dodatkowo dodaje pewnego urozmaicenia do ukochanych widoczków BW

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów