Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Z praarchiwum

Domyślnie Z praarchiwum

Na wstępie przepraszam za tego gniota. Powodem pokazania go są fakty: zdjęcie zrobione w 1978 Smieną 8 ( jeśli ktoś taką puchę pamięta ) na materiale diapozytywowym Orwo Chrom UT18. Jest to skan z diapozytywu. Można powiedzieć, że stary, dobry Orwo Chrom przetrwał próbę czasu. Ostrość jest, no cóż, jak ze Smieny 8.
    Skoro już to pokazałem to dopowiem, że na zdjęciu jestem ja i było ono zrobione przez mojego kolegę na wspólnej wyprawie wędkarskiej na jeziorze Dąbrowa Wlk. koło Grunwaldu. No tak, trochę lat ..........

Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

mmm spining? wtedy to musiały pływac niezłe sztuki pamiętam ten aparat nawet
    prawdopodobnie był taki u nas w domu
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Smienę miał mój Tata. To pierwszy aparat, który miałem w rękach
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

I te buty z "Jedności Łowieckiej"
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zDolny Śląsk - Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Na wstępie przepraszam za tego gniota. Powodem pokazania go są fakty: zdjęcie zrobione w 1978 Smieną 8 ( jeśli ktoś taką puchę pamięta ) na materiale diapozytywowym Orwo Chrom UT18. Jest to skan z diapozytywu. Można powiedzieć, że stary, dobry Orwo Chrom przetrwał próbę czasu. Ostrość jest, no cóż, jak ze Smieny 8.
    Skoro już to pokazałem to dopowiem, że na zdjęciu jestem ja i było ono zrobione przez mojego kolegę na wspólnej wyprawie wędkarskiej na jeziorze Dąbrowa Wlk. koło Grunwaldu. No tak, trochę lat ..........
    i ten kij z włókna szklanego .... miłe oku widoczki.
    SZKIEŁKO I OKO

Domyślnie

Kapelusz jest mega
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów