Close

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 157

Domyślnie

Podbije watek, bo mam pytanie
    Powiedzcie mi prosze jak wrzucic ktoras z wtyczek do LR? (Mam wersje 2.3 czyli powinny byc kompatybilne).
    Z PS nie mam problemu, wrzucilam folder z dana wtyczka (powiedzmy color efex) do pluginsow i w zakladce filters mam dana wtyczke.
    Niestety na to jak to zrobic w LR juz sama nie umiem wpasc
    d700

Domyślnie

jesli dobrze pamietam powinien sie zajac tym instalator pluginu... nic sama nie musisz robic...

Domyślnie

A może tak: File -> Plug-in Manager? Sam nie mam plug-inów żeby sprawdzić czy działa, ale pewnie o to chodzi

Domyślnie

Probowalam juz w ten sposob, jednak za kazdym razem wyskakuje error (an error occurred while attempting to load this plug-in).
    Nie wiem w czym rzecz

kichu1979 sam z siebie LR nie widzi nigdzie tych pluginow..
    d700

Domyślnie

A można to zainstalować w NX2?
    D610 D70 N80-200/2,8 P200/4 N102/2,5 Taku55/1,8 ~135 N18-70, Pixma IP4700+OCP tetenal photo silk & fomei nano pearl

Domyślnie

Od dawna śmigam na wersji 2.0 - najczęściej przydaje się kontrola jasności/ciemności jeśli tak można to przetłumaczyć. Nie ma tam efektu bleach bypass ale akurat to jest proste do zrobienia - bez akcji w 15s i przynajmniej da się samemu skotrolować efekt końcowy...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pierote Zobacz posta
    A można to zainstalować w NX2?
    Można. Jest wersja do NX'a. Mam, używam i sobie chwalę.
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    Powiedzcie mi prosze jak wrzucic ktoras z wtyczek do LR? (Mam wersje 2.3 czyli powinny byc kompatybilne).
    Z PS nie mam problemu,
    Ale chyba wtyczka pod LR jest inna niż pod PS ?. Ten sam plugin chciałeś włączyć do LR co do PSa ?
    Może ktoś bardzie obeznany rozjaśnić temat

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Czy ktoś ma rozeznanie o które filtry uszczuplona jest wersja Color Efex Pro 3.0 Select Edition względem pełnej?
    Ma ktoś tę mniejszą? Mogłabym prosić o zrzut "głównego" ekranu?
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Tu masz listę w poszczególnych wersjach http://www.niksoftware.com/colorefex...ters.shtml&re=
    Pozdrawiam Mariusz Sobecki
    Początkujący amator z początkującym sprzętem (D40, N18-55 II, N18-200VR, N35/1.8, SB400, Velbon Sherpa 600R)

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów