Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 157

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    i znów się mylisz, każde zdjęcie obrabiam indywidualnie - owszem WB i kilka parametrów często przerzucam na kolejne zdjęcia jeśli warunki te same lecz grzebię w każdym zdjęciu z osobna i nie pisz mi, ze szybko znaczy masowo i byle-jako.
    Wszedłem na Twoją stronę - pokazujesz przed i po i coś tam piszesz o obróbce. No właśnie dla mnie te przykłady wyglądają idealnie jak masowe walenie presetami w LR - winieta, cross, kontrast = gotowe. I te efekty tam zaprezentowne właśnie nazywam bylejakością. Jak Cię zadowalają te efekty i masz na to klientów - spoko, dobrze. Mnie się to natomiast zupełnie nie podoba.

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Jestesmy fotografami nie grafikami - a sorry przynajmniej ja
    A ja jestem grafikiem? Sorki, ale dyskusja z Tobą przestaje mieć sens
    Ostatnio edytowane przez morzon ; 29-10-2011 o 11:49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Wszedłem na Twoją stronę - pokazujesz przed i po i coś tam piszesz o obróbce. No właśnie dla mnie te przykłady wyglądają idealnie jak masowe walenie presetami w LR - winieta, cross, kontrast = gotowe. I te efekty tam zaprezentowne właśnie nazywam bylejakością. Jak Cię zadowalają te efekty i masz na to klientów - spoko, dobrze. Mnie się to natomiast zupełnie nie podoba.

A ja jestem grafikiem? Sorki, ale dyskusja z Tobą przestaje mieć sens
    jeśli z powodu braku argumentów zaczynasz jeździć po czyichś zdjęciach (a gratuluję oka, skoro nie widzisz miejscowych korekt ) i sięgać do czyjegoś pf to faktycznie nie mamy o czym mówić, a z resztą co mi tam...

Uprawnienia umieszczania postów