Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
hmm w 2 jakby optycznie nogi wydaja sie krotsze
1 fajne
3 odroznia sie obrobka ale jest dobre
Ja się tam nie znam więc zdjęć nie opinuję, ale jak już fotografujemy auto to kółeczka można by umyć... na 4 zdjęciu to już wogóle.
tak, bardziej mnie zatkalo jak zobaczylem jakim sprzetem focisz heh fajne pare ujec ale mogles rejestracje polska odkrecic![]()
2 najgorsza, nie podoba mi się za to pozowanie
Trójka jest jak dla mnie bezkonkurencyjna - zarówno kadrowo, "głębiowo" jak i obróbkowo - świetna!
2 fajna,tylko te smieci trza by bylo usunac![]()
Jak wyżej, czyli trzecie świetne, za to czwarte fatalne w takiej pozie.
Na przyszłośc rada, aby umyć ( a nawet wypastować) opony przed sesją. Zachodu niewiele, a efekt dużo schludniejszy.
Szary, cichy człowiek.
wybacz, ale dwojeczka to calkiem jak fotka na fotke.pl.Za to minus. Ogolnie Mariola nie pasuje do tego autka w mojej opinii. Nie ten klimat i epoka, secik bez Marioli podobal mi sie bardziej, oddawal charakter wozu i miejsca. Niemniej jednak wielki plus za obrobke, pieknie Ci to wyszlo. no i autko zacne, bardzo zacne.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Mi osobiscie najbardziej 4kra podchodzi ale przesunalbym w prawo zeby "nie bylo zbty centralnie".
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki
Skontaktuj się z nami