Szukaj
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
podbudowaliście mnie... nie jade, zostaje w domu:P
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Wiecie co... a ja na złość Wam pojade... i mało tego... będe robił foty... jeszcze Wam mało ? Będę robił foty tym co mam... ha a jak coś to może nawet zrobie kilka telefonem![]()
moje obserwacje...
na wszelki wypadek kup pocztówki......![]()
Nikoniarz-majsterkowicz
moje obserwacje...
ustaw ogniskowa na 35mm i strzel kilka kadrow poziomych tak by na siebie nachodzily, a po wszystkim uzyj programu TU KLIKNIJ i wcale nie bedzie potrzeby bardzo szerokiego kataja sie powoli wyleczylem
6 kadrow polaczonych w jeden da mi o wiele wiecej niz nie jeden szeroki kat
![]()
grudzinsky tez o tym myślałem ale nie wiem jak będzie na łączeniach... myślę że najpierw sobie zrobie rozpoznanie na czymś wysokim w moim mieście...
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami