Close

Strona 7 z 36 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 353

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    ...oby
    Wybieram się pod koniec roku w miejsce gdzie będa wyyyyysokie budynki do focenia... i chyba przydałby mi się dobry szeroki a do tego tani obiektyw...
    Manhattan, NYC - 14mm (FX) za wąskie
    NYCH - Americana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Manhattan, NYC - 14mm (FX) za wąskie
    ...ehhhh ale zawsze lepiej 10 niż 18 na dx... kurde...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

...ehhhh ale zawsze lepiej 10 niż 18 na dx... kurde...
    Tak samo źle
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

podbudowaliście mnie... nie jade, zostaje w domu :P
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

podbudowaliście mnie
    po prostu otwarli Ci oczy

nie jade, zostaje w domu :P
    z tymi szkłami co masz - nie warto
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

Wiecie co... a ja na złość Wam pojade... i mało tego... będe robił foty... jeszcze Wam mało ? Będę robił foty tym co mam... ha a jak coś to może nawet zrobie kilka telefonem
    moje obserwacje...

Domyślnie

na wszelki wypadek kup pocztówki......
    Nikoniarz-majsterkowicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_G Zobacz posta
    na wszelki wypadek kup pocztówki......
    kupię... ale gwoli wyjaśnienia... nie będe tam pierwszy raz... tylko, że pierwszy raz z lustrzanką... wcześniej kompakcik Olka i coś tam mam dla siebie z czego jestem zadowolony... myśle, ze i tak w tym całym sprzęcie najsłabszym ogniwem i tak będe ja
    moje obserwacje...

Domyślnie

ustaw ogniskowa na 35mm i strzel kilka kadrow poziomych tak by na siebie nachodzily, a po wszystkim uzyj programu TU KLIKNIJ i wcale nie bedzie potrzeby bardzo szerokiego kata ja sie powoli wyleczylem 6 kadrow polaczonych w jeden da mi o wiele wiecej niz nie jeden szeroki kat

Domyślnie

grudzinsky tez o tym myślałem ale nie wiem jak będzie na łączeniach... myślę że najpierw sobie zrobie rozpoznanie na czymś wysokim w moim mieście...
    moje obserwacje...

Strona 7 z 36 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów