Close

Strona 5 z 32 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 353

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Na FX już fajne szerokie kąty są... na DX jest 12-24/4 (w śmiesznej cenie ale jest) - więc jaki sens jest wypuszczać "to samo tylko co innego"? żeby go wypuścili za np 1 czy 1,5k (bo więcej nie miało by sensu skoro jest 12-24/4) to będzie oznaczać że będzie dramatyczny optycznie (o ile wyjdzie a nie sądzę, że go wypuszczą )
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Tak, owszem, tylko wydaje mi się, że to dublowanie już istniejącego szkła 12-24/4, no chyba że to już uznali za przestarzałe, miejmy wtedy nadzieję, że albo to będzie w dobrej cenie, i o wiele lepsze, niż 12-24/4, albo ten właśnie przestarzały stanieje po jego wprowadzeniu dwukrotnie

Taki to chyba trochę akt desperacji, jak zobaczyli, jak się Sigma 10-20 sprzedaje
    D70sG | F100 | N50/1.4 | N18-200 | N28-105 | N35-70 | SB600 | SB-80DX | M055CLB+488RC4 |

Domyślnie

nooo, jeśli wyjdzie zanim odłożę PeeLeNy na S10-20 to będę mieć rozkminę, który wybrać.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    nooo, jeśli wyjdzie zanim odłożę PeeLeNy na S10-20 to będę mieć rozkminę, który wybrać.
    Dokładnie ten sam dylemat mam i ja...

Zresztą już zacząłem mieć dylemat od PMA, czyli od momentu, jak Sigma pokazała 10-20 ze stałym światłem...

Ale widzę, że zanim on wyjdzie, może się zrodzić jeszcze większy problem...
    D70sG | F100 | N50/1.4 | N18-200 | N28-105 | N35-70 | SB600 | SB-80DX | M055CLB+488RC4 |

Domyślnie

Chłopaki, poczekajcie jeszcze kilkanaście dni........
    Nikoniarz-majsterkowicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_G Zobacz posta
    Chłopaki, poczekajcie jeszcze kilkanaście dni........
    A co będzie za parę dni ????
    POZDRAWIAM !
    ŁUKASZ SZIN
    D80 / MB-D80 / SB 800 / N 17-55 f 2.8 / N 105 VR f 2.8 / N 300 f 4.0

Domyślnie

hmm, tam się coś przewineło w komentarzach o premierze 2. kwietnia... zobaczymy.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

troszkę później Cierpliwości......
    Nikoniarz-majsterkowicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_G Zobacz posta
    troszkę później Cierpliwości......
    Dostępność czy anons
    NYCH - Americana

Domyślnie

nietrudno o cierpliwość jak funduszy (na razie) brak ;oD

Strona 5 z 32 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów