Close

Strona 4 z 36 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 353

Domyślnie

marcin_G, jakoś nie pamiętam

Pozdrawiam
    Ps:
    Skoro dużo mniej, to może faktycznie go kupię zamiast "maksymalnie" się wykosztowywać na 14-24/2.8
    Choć jak by mi ktoś jeszcze pokazał, jak wyglądają zdjęcia z tego obiektywu na FF ...
    Ale jak to mam wymagania

Jeszcze raz pozdrawiam.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Byłbym bardzo zadowolony

Domyślnie

A moim zdaniem to będzie kit wśród szerokich kątów. Nawet pasuje mi światło (tzn imho troche nawet za jasny), ale głównie chodzi o to, że nie ma stałego światełka, a taki 12-24 już ma. Z trzeciej strony patrząc to z kolei straszny dubel by to był - i albo musiałby być jakoś morderczo tani (coś jak 35 1.8 - relatywnie do innych produktów na rynku) albo i morderczo tani i morderczo kiepski - co z kolei jakoś mi się kłóci z filozofią wypuszczania w ogóle szkiełka na rynek - no ale gdyby to miałby być kit...
    W sumie to "kulki" wiedzą, bo taki przeciek był przecież całkiem niedawno temu - i to szkiełko miało być niby nawet FX - śmierdząca sprawa
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markm Zobacz posta
    Obstawiamy ceny?

Ja obstawiam w przedziale 2-2,5tyś.
    No JA jestem Ciekaw jak będzie sie spisywał.
    Też się nim poważnie zainteresowałem .
    POZDRAWIAM !
    ŁUKASZ SZIN
    D80 / MB-D80 / SB 800 / N 17-55 f 2.8 / N 105 VR f 2.8 / N 300 f 4.0

Domyślnie

Widzę, że koledzy forumowicze ostro wierzą w to, że takie szkło naprawdę ujrzy światło dzienne... Ja tam dalej uważam, że to nielogiczne... Chyba, że nas Nikon dla odmiany - nie tak jak na PMA - czymś pozytywnym zaskoczy... Np. super właściwości optyczne za 2000
    D70sG | F100 | N50/1.4 | N18-200 | N28-105 | N35-70 | SB600 | SB-80DX | M055CLB+488RC4 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Ps:
    Skoro dużo mniej, to może faktycznie go kupię zamiast "maksymalnie" się wykosztowywać na 14-24/2.8
    Choć jak by mi ktoś jeszcze pokazał, jak wyglądają zdjęcia z tego obiektywu na FF ...
    Ale jak to mam wymagania
    W Twojej okolicy "buszuje" fan tego szkiełka z FF - forumowy Harb
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Na FX już fajne szerokie kąty są... na DX jest 12-24/4 (w śmiesznej cenie ale jest) - więc jaki sens jest wypuszczać "to samo tylko co innego"? żeby go wypuścili za np 1 czy 1,5k (bo więcej nie miało by sensu skoro jest 12-24/4) to będzie oznaczać że będzie dramatyczny optycznie (o ile wyjdzie a nie sądzę, że go wypuszczą )
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KKorzeniowski Zobacz posta
    Widzę, że koledzy forumowicze ostro wierzą w to, że takie szkło naprawdę ujrzy światło dzienne... Ja tam dalej uważam, że to nielogiczne... Chyba, że nas Nikon dla odmiany - nie tak jak na PMA - czymś pozytywnym zaskoczy... Np. super właściwości optyczne za 2000
    Wypuszczenie kolejnego szkła na DX - do tego może uda się w "przyzwoitej cenie" - byłoby moim zdaniem rozsądnym krokiem ze strony nikona. Przecież jak wiemy tu pewnie wszyscy to DX napędza kaskę na jego konta
    Ostatnio edytowane przez kurdt ; 27-03-2009 o 20:29
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Tak, owszem, tylko wydaje mi się, że to dublowanie już istniejącego szkła 12-24/4, no chyba że to już uznali za przestarzałe, miejmy wtedy nadzieję, że albo to będzie w dobrej cenie, i o wiele lepsze, niż 12-24/4, albo ten właśnie przestarzały stanieje po jego wprowadzeniu dwukrotnie

Taki to chyba trochę akt desperacji, jak zobaczyli, jak się Sigma 10-20 sprzedaje
    D70sG | F100 | N50/1.4 | N18-200 | N28-105 | N35-70 | SB600 | SB-80DX | M055CLB+488RC4 |

Domyślnie

nooo, jeśli wyjdzie zanim odłożę PeeLeNy na S10-20 to będę mieć rozkminę, który wybrać.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Strona 4 z 36 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów