Jako totalny amator liczę na to, że może spadną sigmy 10-20... najarałem się na szeroki jak szczerbaty na suchary a pewnie i tak zapnę na pare fotek a najcześciej bedzie leżał w szafie...![]()
Szukaj
Jako totalny amator liczę na to, że może spadną sigmy 10-20... najarałem się na szeroki jak szczerbaty na suchary a pewnie i tak zapnę na pare fotek a najcześciej bedzie leżał w szafie...![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Szkoda, że te nowe superostre szkiełka zbiegły się z wyżem cenowym... ehhh szeroki kąt może się rozbić o wąski portfel...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Dobra nie marudzę, mój to też DX.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Obstawiamy ceny?![]()
Pozdrawiam, Marek
--------------------------------------
D90, D50 N17-55 f2.8, N18-70 (na sprzedaż), N70-300 VR, N50f1.8, SB-800
3200, więcej być nie może.
2999 w jakimś sklepie internetowym typu JapanFoto:P
puszka i kilka oczek do niej
EF-S 10-22 w B&H kosztuje $710. Miałem dwie sztuki i jedna sztuka optycznie była idealna. Jeśli taki będzie ten Nikkor a Nikon naprawdę chce sprzedac tony tego szkła (bythom pisał coś o kłopotach z cash flow) nie ma bata, że musi byc w połowie drogi pomiędzy Canonem a Sigmiokiem - $430.
Obstawiam $500 max. Dla mnie to szkło przestanie miec sens jeśli nie otrzyma powłok minimum z 14-24 (idealnie z EF 14/24L II lub 200/2L IS). Szeroki kąt musi gasic słońce i jeśli tego nie potrafi nowy Nikkor to... Sigma jest tańsza (AF tu nie potrzebny tak bardzo).
NYCH - Americana
Tylko nie kumam czemu porównujesz to szkło ze szkłami Canona...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami