Maratona di Roma
22 marca 2009 r.
Szukaj
Maratona di Roma
22 marca 2009 r.
Nikon
Patrząc na to zdjęcie mam dwojakie uczucie ,Ne mogę na niego dłużej patrzeć!!!!
Od fotograficznej strony patrząc, ciut szerzej w prawo i bylaby rewelacja. Kadr, wyraz, przeslanie... wszystko byloby cacy... (chrzanic detale)
Tak czy siak, zarowno zdjecie, motyw, przekaz... robi ogromne wrazenie wrazenie.
Heh... gdyby bylo deko szerzej z prawej i bylo widac napis np. 'CColo' na butelce... zapewne zgarnalbys za ta fote kawal grosza... no i na bilboardach by byla (jakby butelka byla wieksza)... i bylby tytul ' z CCola nawet na rowerze dogonisz pieszego'. Sorki ... cos mnie sie zarty trzymaja z wieczora.
Pozdrawiam
Paweł
No jak dla mnie Pan na rowerze albo cały albo wogóle, tak to wygląda jakby się przypadkowo wtrynił w kadr![]()
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Za sugestiami wklejam:
Przyznaję, że miałem wątpliwości co do kadrowania w pierwszej wersji, ale pozostawiłem rowerzystę ponieważ po pierwsze fota wydawała mi się nieco ciekawsza, po drugie nie przepadam za centralnym kadrowaniem, a w przypadku pozostawienia samego biegacza pozostaje mi tylko takie...
Dzięki za komentarze.
Ps. Facet nazywa się RICHARD WHITEHEAD
poniżej link, jeżeli ktoś chce zobaczyć jak taki bieg wygląda:
http://mysports.tv/default2.asp?e=RM...&nt_f=02:56:46
Nikon
Mi cyklista nie przeszkadzał. Zdjęcie MEGA
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Noo to mi sie bardzo podoba. Centralne kadrowanie w takim przypadku to nie grzech, sam robie i lubie tego typu fotki w poziomie.![]()
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
super fotka. szacunek dla maratończyka
|D300||MB-D10||24-70 f/2.8||70-200 f2.8||sb800|
Skontaktuj się z nami