Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Jesienne rolki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Bo mi się w d..e poprzewracało chwilowo, ale właśnie cofam ofertę sprzedaży. Zostanie ze mną.
    Bardzo słuszna decyzja.To szkiełko jest niedoceniane.Miałem kiedyś takie i w porywie....głupoty ..sprzedałem.Był to dobry egzemplarz.Mówiono,że "trzeba trafić"...dokładnie to samo mówi się o 17-55,nie mówiąc o setkach wad,ostatnio, w 24-70....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Bardzo słuszna decyzja.To szkiełko jest niedoceniane.Miałem kiedyś takie i w porywie....głupoty ..sprzedałem.Był to dobry egzemplarz.Mówiono,że "trzeba trafić"...dokładnie to samo mówi się o 17-55,nie mówiąc o setkach wad,ostatnio, w 24-70....
    Ja też sobie myślę, że jak Nikon faktycznie podniesie ceny to nasza giełda w ogóle zwariuje i nie bedzie mnie stać na szkiełko o podobnych parametrach. Dlatego spasowałem.

Przepraszam autora za OT

Domyślnie

Bardzo mnie się spodobało to zdjęcie bardzo przyjemne kolorki, ... nie za jasne,
    i za ciemne też nie .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    ...Dlatego spasowałem.
    Szczerze mówiąc kolory, światło bardzo mi pasują. Co do szkiełka... Hmm... Byliśmy w tym samym punkcie i doszedłem do tego samego wniosku.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciekawiej wyglądałoby to w panoramku, wycięte tylko górki!(moim zdaniem)

Domyślnie

jak dla mnie te "rolki" siana troche dziwny kolor/ocień mają
    Mamiya + Sony

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Bardzo ładna scena. Przyjemnie się robi jak się na to patrzy. Tak ciepło...
    Szkoda że nie ma jakiejś jednej bardziej zdecydowanej nitki prowadzącej widza w głąb. Zdjęcie byłoby znacznie bardziej efektywne.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów