Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Pod mostem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    trzeba przyznać ze autor przechylając to zdjecie osiagnał zamierzony efekt zatrzymania widza na chwilę przy fotce, ale czy przez ten zabieg to zdjecie stało się lepszym ? z taką motywacją mozna wszystko zacząć pokazywać w spaczonej i krzywej perspektywie ale to chyba nie o to chodzi

to zdjęcie moze się podobać, ale ja bym nie naduzywał takiego środka wyrazu
    Poza tym, nawet jak nadużyje, to co się stanie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Niż gdyby było prosto? Moim zdaniem tak, lepiej właśnie wygląda przechylone.

A gdzie tu jest nadużycie? Jedno zdjęcie na razie widzimy, jeśli będzie takich dwadzieścia to pogadamy o nadużyciach
    przenośnia Pebees , przenośnia - nie napisałem ze jest to dwudzieste z serii z takim przechyłem dodałem również ze fotka moze się podobać

napisał Cloned
    Poza tym, nawet jak nadużyje, to co się stanie?
    stanie się nudne ! poniewaz jest to tani chwyt i tym sensie nalezy odbierać moja wypowiedż

pozdrawiam

Domyślnie

Jasne! Sam nie przepadam za przechyleniami i taki zabieg stosuje bardzo, ale to bardzo rzadko. Tutaj akurat taka wersja mi pasowała. Wersja bez przechyleń - sami przyznaliście - wychodzi nudno i trochę sztampowo.

Domyślnie

Hehe, Kraków chciałem w tym miejscu kiedyś plener jednym młodym zrobić, znaczy jego część. Jedynka dużo lepsza
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

No ..i OK..!
    Pokręcone lub nie....?
    Co kto woli......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak dla nie to krzywe jest lepsze
    Ale wolałbym żeby linia powstała z połączenie sufitu ze ścianą wychodziła z PG narożnika
    Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi?
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Wracam tu drugi po raz drugi... zdziwiony pozytywnymi wypowiedziami postanowilem zajrzec kiedy indziej.. zagladam ponownie, jednak zdanie mam dalej takie samo - nie widze wtym zdjeciu nic co byloby na plus.
    Puszki i słoiki...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów