Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

Z dotychczas zaprezentowanych zdecydowanie wybieram dwójkę - podoba się bez zastrzeżeń, ba - jest świetna! Potem zaś 3 i na końcu 1, na obu nie pasuje mi jasność i nasycenie zieleni. Natomiast same kadry super (poza tym skrawkiem drogi na 3).
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Dziękuję za odzew i pozostawione opinie...

Odnośnie kolorytu pracy, to trudno znaleźć linię obrony... Zgadzam się z Wami, że światło nazbyt ostre... Wprawdzie słońce miało się ku zachodowi, ale powinienem jeszcze trochę poczekać... Cierpliwość by wówczas popłaciła...

Również dzięki Waszym opiniom utwierdziliście mnie w tym, że kawałek drogi ukazany z prawej strony wadzi i stanowi in minus... Pokombinuję jeszcze i zobaczę jak będzie wyglądać z delikatnie uciętym płotem...

Odnośnie zaś zieleni, to przyznam, że Reala w pewnych warunkach oświetleniowych podkreśla ów kolor... Ile Superia miała w tym zakresie bardziej stonowaną charakterystykę, to Reala pokazuje pazur...

Tymczasem kolejna odsłona...

4.

F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Reala

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Czwórka b.fajna.Podoba mi się.B.ładne kolorki,chyba najładniejsze z dotychczas prezentowanych...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Czwórka też b.dobra i jak napisał Andrzej, chyba najlepsza .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Dzięki bardzo...

T_P_

P.S. Namyślam się jeszcze nad jednym- bardziej szczegółowym kadrem, choć obarczony jest jednym mankamentem... W wolnej, dłuższej chwili dodam, by liczyć na Wasze opinie...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Czwórka piękna! A zieleń rozświetlona akurat w tym przypadku współgra elegancko z drugą częścią kadru
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Kolejny kadr z cyklu... Choć obarczony niewielkim (dla mnie ) mankamentem w postaci "duszków" z lewej strony, prezentuję, bowiem ciekaw jestem w szczególności, czy owy kadr ma rację bytu w szerszym gronie...

Zapraszam do oceny...

5.

F80, Nikkor AF-S 24-85 f/3,5-4,5 G, Fuji Reala

T_P_

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów