Szukaj
Czy w D90 nie przeszkadza brak histogramu w Live View ?
Mi brak histogramu absolutnie nie przeszkadza, nie przeszkadzałoby nawet brak live view![]()
patyna1 : przeczytaj proszę swój post nr #59 i przeanalizuj go, jeżeli nie znajdziesz w nim błędnej informacji która czytających wprowadza w błąd...
to naprawdę proszę cie już się nie wypowiadaj bo widać najwyraźniej sam nie wiesz o czym piszesz ...
haha ... mam to samo
=Marcin=
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Pierwsze pytanie, czy to po polsku?, bo niektóre zdania to jakiś szyfr nie do odgadnienia....
hmmm....naprawdę dziwne rozumowanie.....(drapie się po głowie i za chiny ludowe nie mogę wymyśleć o coż Ci chodziło).....OŚWIEĆ Mnie..... a czy to nie są przypadkiem amatorskie puszki??? 500d amator, d90 zaawansowany amator, no logiczne jest to, że z miarę zdobywania wiedzy i umiejętności z biegiem czasu staną się coraz bardziej ograniczające, ale na Miłość Boską idąc tym tropem, to co? D3x i Marki mają wszyscy kupować? Bo wcześniejsze korpusy będą nas po jakimś czasie ograniczać?? Nie popadajmy w paranoje....patyna1:
stary watek ale testowalem oba i to jak porownywanie reanult z peugeot jedno i drugie wczesniej czy pozniej was zatrzyma
oczywiscie bez urazy do obu marek.
chciałem napisać jeszcze coś mądrego, ale wymiękłem, stwierdziłem że szkoda czasu......Herezje jakieś wypisujesz,
ja jeszcze swoje d90 oprucz point and shot używam do low kick and strong punch.....
no przecież że tak!!....np na szafie, lepszy widok ;D.....hmmmm, tylko co to jest ta gory boda????patyna1 :nikon d90 mozna postawic wyzej wyswietlacz do gory body
ŚWIĘTE SŁOWA, chyba jakbardziej tu pasują...patyna1:ale patrze na to innym okiem)![]()
miało być--- najbardziej tu pasują.....
Patyna1, z całym szacunkiem, ale jeżeli piszesz że wykonanie obu puszek jest na podobnym poziomie, i zwykły amator nie zauważy różnic w tych aparatach to się gruubo mylisz. Sam jestem amatorem i zapewniam Cię że różnica w sposobie wykonania i ergonomii jest ogromna, wystarczy wziąść oba aparaty do ręki aby poczuć różnicę. 500D przy D90 wygląda jak zaawansowany kompakcik. Nie da się tego nie zauważyć nawet będąc amatorem.
słuchajcie ja mam takie pytanko. Czy w D90 (chociaż wątpie) jest histogram "on live". Miałem coś takiego w Fuji 9600. Przydatne bardzo... Chyba, że jest jakaś drabinka(w trybie M) Dzięki za odp.
Pozdr
hahahahno to mi uciekło
![]()
Skontaktuj się z nami