Szukaj
Ciekawe co byś zrobił gdy aparat się zbuntował i nie chciał dać dłużej niż 1/100...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Poezja![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Eeee ja myślałem, że jakieś podcięte wierzby - a one takie całkiem łyse![]()
Maćku,
Moim skromnym zdaniem jest to jedno z najlepszych zdjęć jakie pokazałeś ostatnimi czasy na forum.
Nie mówię, że inne mi się nie podobały, ale były powiedzmy typowe dla Twojego stylu.
To teoretycznie ten jest zrobione w specyficzny dla Ciebie sposób, ale klimat tego zdjęcia jest po prostu przedni.
Cienie rzucane przez pale na wąski pas mokrego piachu - to jest fantastyczne.
Muszę szybko kupić od Ciebie odbitkę, bo jak zrobisz wystawę (wystawy) to może mi zabraknąć kaski na autograf.
Poważnie - gratulacje za ten kadr
i to jest pewien problem, bo Twoje prace sa dobre i dobre i dobre i dobre i dobre i tak do znudzenia, ale brakuje w nich takiej swieżości i porywu czegoś nowego, jakiegos blysku.
Nie zrozum mnie zle - w portfolio wielu osob takie zdjecia byly by prawdziwymi perelkami, a u Ciebie sa czyms zupelnie powszednim.
Czekam na Nemeth'a odkrywce (nowych form i plaszczyzn)
A zdjecie? a zdjecie mi sie podoba - dobre jest, dopracowane..... na sciane
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Bardzo mi się podoba, ale też czekam na "Nemeth'a odkrywce"![]()
Świetny klimat![]()
Ciągle... to, może, nie do końca prawda,ale coś w tym jest....Tak.
Wiem.
Ciągle to samo.![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami