Poradzcie jaka fototorbę kupić dla Profesjonalisty z jedna lustrzanką, dwoma (w planie kolejny) obiektywami, dwiema lampami i jakimiś szpejami.
Szukaj
Poradzcie jaka fototorbę kupić dla Profesjonalisty z jedna lustrzanką, dwoma (w planie kolejny) obiektywami, dwiema lampami i jakimiś szpejami.
Tylko Kata:
w dodatku jest niedroga - 1329PLN
Hmm te wątki Profesjonalisty mi jakoś smierdzą...![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
tak, jak na profesjonalistę to sa za bardzo profesjonalne.
Profesjonalisci generalnie nie zwracaja uwagi na takie pierdoły![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
... tylko reklamówka z Biedronki daje radę ...
a tak na serio to pooglądaj produkty Lowepro, Domke może Mekko i dopasuj produkt pod swoje potrzeby
MarcinWilk
też na powaznie tym razem:
nie wiem czy to robią, ale sporo lat temu kupiłem jako aktualnie najlepsze torbę (sztywna jak kufer) RIMOWA Ultralight. kosztowała 450 marek (dawno to było)
sztywna, mozna zrzucać z pierwszego pietra, mozna stanąć na pokrywie, między pokrywą zamykającą a korpusem uszczelka. torba pływa i jest wodoszczelna. mam w niej do tej pory b.duzy zestaw sredniego formatu.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Dziękuję Jacku_Zet
Czornyj, rewelacyjna torbaa szczegolnie te kolka
![]()
![]()
Baw się świetnie absolutnie bez powodu.
Lowepro stealth reporter 300 AW da radę. A jak za mało miejsca, to są większe modele. Do 300setki wrzucam 2 puszki (jedna z przypiętym obiektywem 20-35), 50/1.8, długą sigmę 70-200 , a jak się postaram to jeszcze lampka wejdzie z kabelkiem takim grubym. No i plus to co upchnę do kieszonek z przoduA seria Reporter daje dziure na suwak w pokrywie, żeby szybko aparat złapać.
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
A jakiś kuferek, walizka z odpowiednimi gotowymi przegrodami?
Skontaktuj się z nami