Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Profesjonalna Torba

Poradzcie jaka fototorbę kupić dla Profesjonalisty z jedna lustrzanką, dwoma (w planie kolejny) obiektywami, dwiema lampami i jakimiś szpejami.

Domyślnie

Hmm te wątki Profesjonalisty mi jakoś smierdzą...
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

tak, jak na profesjonalistę to sa za bardzo profesjonalne.
    Profesjonalisci generalnie nie zwracaja uwagi na takie pierdoły
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

... tylko reklamówka z Biedronki daje radę ...

a tak na serio to pooglądaj produkty Lowepro, Domke może Mekko i dopasuj produkt pod swoje potrzeby
    MarcinWilk

Domyślnie

też na powaznie tym razem:
    nie wiem czy to robią, ale sporo lat temu kupiłem jako aktualnie najlepsze torbę (sztywna jak kufer) RIMOWA Ultralight. kosztowała 450 marek (dawno to było)
    sztywna, mozna zrzucać z pierwszego pietra, mozna stanąć na pokrywie, między pokrywą zamykającą a korpusem uszczelka. torba pływa i jest wodoszczelna. mam w niej do tej pory b.duzy zestaw sredniego formatu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Czornyj, rewelacyjna torba a szczegolnie te kolka
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Lowepro stealth reporter 300 AW da radę. A jak za mało miejsca, to są większe modele. Do 300setki wrzucam 2 puszki (jedna z przypiętym obiektywem 20-35), 50/1.8, długą sigmę 70-200 , a jak się postaram to jeszcze lampka wejdzie z kabelkiem takim grubym. No i plus to co upchnę do kieszonek z przodu A seria Reporter daje dziure na suwak w pokrywie, żeby szybko aparat złapać.
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

A jakiś kuferek, walizka z odpowiednimi gotowymi przegrodami?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów