4,6 wykańcza, reszta też świetna.
Szukaj
4,6 wykańcza, reszta też świetna.
D300 | N50/f1,4 | N300/f4
Co do kwestii oswietlenia to jedno okno na starym strychu. I tyle.i obiektyw 50 1.4
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Wszystkie do mnie trafiają prócz 3. która troche nie pasuje do serii.
Na prawdę przyjemna odmiana w forumowych galeriach. Fajne zdjęcia![]()
Dziekuje. Tym wiecej mam ochoty na portrety. Szkoda ze ludzie tak niechetnie sie godza na siadanie przed aparatem. Czemu kazdy mowi ze jest niefotogeniczny/na ?
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
4-6 trafiaja do mnie najbardziejreszta jest nie mniej ciekawa
Tak jak kiedyś (w zasadzie to całkiem niedawno) kofee tak samo i Ty zachwycasz. Oglądam Twoje zdjęcia od początku (na tym forum) i chyle czoła. Pocieszam się tylko tym, że jak kiedyś napisałeś pomaga Ci doświadczenie nabyte na studiachPokłon ode mnie za wszystkie wątki
Pozdrawiam
zapomniałem dopisać. Taki lekki Dragan vel Jarek78![]()
osttel... a dodatkowo powiem Ci , ze konczylem Liceum Plastyczne i Studia Artystyczne w Olsztynie (Moje rodzinne miasto) . Dziekuje za wszystkie pochwaly i spostrzezenia.
Nikon 1800 (s)
Tym bardziej jestem dumny-ziomps. jakbyś kiedyś był tutaj daj znać. Chętnie Cię ugoszcze za kilka zdań rozmowy
![]()
Skontaktuj się z nami