Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Trochę Alp

Domyślnie Trochę Alp

Byłem na krótkim urlopie w Alpach, więc warto się pochwalić

1.

2. poziomo

3. to samo w pionie

4. krzyżyk

Nie jestem pewien kolorów, coś mi chyba monitor szwankuje.
    Bijcie

Domyślnie

Ja bym wybrał trójkę, ale z kolorami jak na dwójce. A poza tym to nie wierzę, że w Alpach jedynym ciekawym motywem był jakiś kijek i na pewno masz więcej bardziej różnorodnych zdjęć więc w ramach protestu powstrzymam się od opinii do czasu aż pokażesz coś więcej

Domyślnie

Hmmm... właściwie tam są tylko góry, góry i jeszcze raz góry, więc kawałek patyka (to był właściwie taki płotek stojący na szczycie) był swego rodzaju urozmaiceniem

Ale ok, dopiero wygrzebuję się ze zdjęć z tego wypadu - więc pewno jeszcze coś dorzucę.

Domyślnie

1 i 2 fajne

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo poprawne fotografie gór. Może bez super szału ale nie ma się do czego przyczepić.

Domyślnie

Rewelacji nie ma. 3 się broni, a poza tym wygląda, ze mniej sniegu niż w naszych Tatrach
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    poza tym wygląda, ze mniej sniegu niż w naszych Tatrach
    To był szczyt - więc śnieg mocno przewiany, a zapewniam że po zawietrznej było duuuuuuużo śniegu.

Domyślnie

Ujęcie nr 2 jest najlepsze z serii... Ładny kadr- paliki idealnie prowadzą wzrok... Koloryt również na plus... Zaś ujęcie nr 1 mogło być równie ciekawe, jakbyś nie umieścił tam tego jednego palika i ujął dołu, tym samym skupiając się na roztaczającym widoku... Pozostałe dwa ujęcia poprawne, a szkoda, że nie pokombinowałeś trochę z miotającym śniegiem na szczycie... Koloryt zaś równie dobry...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów