Szukaj
Bardzo dobre kadry... a w szczególności w stosunku do uprzednio prezentowanych z owego miejsca...![]()
Niemniej jednak mam małe uwagi, mianowicie... Delikatnie obniżyłbym ekspozycję (oba zdjęcia), a także koloryt prac- tym razem nie trafia w me gusta... Bowiem w moim odczuciu nazbyt wiele żółtego i zielonego- w szczególności na drugim ujęciu patrząc na pieniek i "bałwanki"...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Blizej mi do 2.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
1nka bardzo elegancka z dobrze ukazaną fakturą wody. Kadr też niczego sobie nas obu. Na 2jce lekko bym przygasił przepał chmurki.
Rowniez za jedynka jestem. Swietna woda i swiatlo rekompensuja troszke chaotyczna kompozycje. Ale sie podoba mi to zdjecie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ładnie, czysto pokazane.
Niebo bardziej podoba mi się na jedynce. Jest bardziej dynamiczne i pasuje do dołu, kolorystycznie również.
Ten żółty odcień na dwójce, o którym pisał T_P_ pasuje jak najbardziej, bo przecież tam jest mielizna i kolorek wynika z piasku.
Miałbym tylko uwagę na dwójce co do pnia - czy nie jest lekko przeostrzony?
Ale to szczegół. Wojtku - kolejne bardzo udane prace.
W pewnym stopniu i owszem, ale...
Zdjęcie autorskie...
Jest to tylko zarys tego co miałem na myśli, bowiem wiecie, że nie mogę ogarnąć tych suwaczków...
T_P_
P.S. wojtek6308, przepraszam, ale byłoby dużo pisać dla zobrazowania tego co miałem na myśli... Jeśli zechcesz- zgłoś do Moderatora by usunął post...
Tymczasem jednak życzę dobrej nocy pozostawiając pole do rozważań...![]()
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
ładne fotki - tez sie skałeniam do jedynki![]()
Jakby przeostrzone.Trochę zbyt jasno miejscami.Różny balans bieli.Poza tymi uwagami OK.
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami