Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Kazik - wieloziarnisty

Wiem, wiem, to trochę podejrzane, że mężczyzna wstawia zdjęcie pieska, ale zaryzykuję i w pokażę kilka zdjęć Kazika z wczorajszego spaceru.
    Obiektyw: 50/1.4

1.

2.

3.

Nie bądźcie dla mnie zbyt srodzy
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Kazik, bardzo ladny piesek - cieplutko jest
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

To, że cieplutko to może sprawiać takie wrażenie jego sierść, bo ona taka właśnie ciepła jest (aż za ciepła). Dodatkowo wiosenno-zimowa trawa też ma ciepłe kolory i suma-sumarum wygląda jakbym balans poległ, a tymczasem taka jest rzeczywistość
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

No jakby go przefarbować na czarno to by wyglądał jak mój Sympatyczne mimo balansu i nie ma co się oszukiwać z naturą się nie wygra
    http://www.przemopzm.blogspot.com - kilka gniotów i słów...

Domyślnie

To Ci Kazio dopiero
    Przyczajka na 3 najfajniejsza jak dla mnie.

Domyślnie

Łykam całość ,super model .Balans jest ok.

Ania_B
    Gość

Domyślnie

bardzo sympatycznego masz pieska, zdjęcia przyjemne /widać że musisz kochać psinkę z wzajemnością/

Uprawnienia umieszczania postów