A ja wybieram 1 jest super !! jak dla mnie w 2 środek oślepia i dominuje nad całym zdjęciem ( ale wiesz ze ja to początkujący jestemi pewnie sie mylę )
Szukaj
A ja wybieram 1 jest super !! jak dla mnie w 2 środek oślepia i dominuje nad całym zdjęciem ( ale wiesz ze ja to początkujący jestemi pewnie sie mylę )
postaram się utrzymać ciało stałeNie rozplyn sie tylko za mocno, bo czekamy na kolejne![]()
aureolki trochę wcześniej zniwelowałam ale widać nie dość... jeszcze popracuję nad sprawą... co do kolorku to chyba nie pokarzę, bo wcale nie jest piękny... wczoraj bardzo dziwne światło było, niby słoneczna pogoda bez chmurek, ale jakoś słaba klarowność powietrza, brzydkie kolory, jeszcze pewnie wrócę w to miejsce to moze wtedy sie uda...
sylvester i proac - dzięki![]()
"co do kolorku to chyba nie pokażę"
Szopka moze byc w BW![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
ruskim targiem ten lepszy kolorek dla Seekera
wracam do obowiązków, miałam czytać artykuł a tu łapki mnie podstępnie do laptopa i forum ciągną...
Bardzo ładne to w kolorze a z bw 2jka mi się bardzo podoba. Ogromny postęp. Gratuluję. Zmykam do obróbki.
dwojka Gosiu - ladnie wyszłokolorek ok.
Wersje B&W bardzo mi się podobająa i kolor dobry, ale ja zostanę przy czarnobieli
![]()
No i ladny ten kolor.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami