Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nad wodą-Ptice

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie Nad wodą-Ptice

1. Oklepany Łabądź-światło i cienie
    2. Lądowanie- dla mnie to Mewa
    3.W locie-chyba Mewa
    4.W locie troche inaczej-chyba Mewa
    Proszę o ocene i podpowiedzi co zmienić nastepnym razem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Nikt nic nie pisze, ale chyba nie jest aż tak źle?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Normalnie nie wierze, że aż takie dobre że nikt nic nie znalazł do poprawy ;-0

Domyślnie

ja powiem jedno choc fachowcem nie jestem, nie podobają mi się zdjęcia oswojonych zwierząt (pomijając zwierzęta domowe), dla mnie to zadna sztuka zrobic takie zdjęcie. Może i kadry ładne ale nie przekonują mnie. Wiem, że do takiego łabędzia, mewy czy też kaczki mozna podejsc na 2m i robic fotek kilka tysięcy.
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Każda oponia mile widziana-przy następnych fotkach postaram się poprawić choć "Silesia City" to raczej nie miejsce dla unikalnych zwirząt i ptaków więc trzba to uwzględnić

Domyślnie

Z całej serii tylko trójka mi się podoba .Jedynka , zła perspektywa . Tyle się o tym pisze na forum ,a tu taki kwiatek.Głowa ptaka w cieniu a pupsko w słoneczku , wolałbym odwrotnie.Dwa i cztery takie sobie pstryki .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nietykalny10 Zobacz posta
    ja powiem jedno choc fachowcem nie jestem, nie podobają mi się zdjęcia oswojonych zwierząt (pomijając zwierzęta domowe), dla mnie to zadna sztuka zrobic takie zdjęcie. Może i kadry ładne ale nie przekonują mnie. Wiem, że do takiego łabędzia, mewy czy też kaczki mozna podejsc na 2m i robic fotek kilka tysięcy.
    Pozdrawiam
    Kolego mylisz pewne rzeczy. Zwierzeta oswojone, swojaki to nie to samo co łabedzie w parku, mewy i kaczki.
    Wejdz sobie na strony nawiekszych tuzów FP i zobaczysz zwierzeta w zagrodach, szczególnie wilki, rysie i zbliżenia dzików . Niektórymi juz mozna sie porygac, bo co roku widzisz te same sztuki, tylko w innych "okolicznosciach"
    Z drugiej strony nad Biebrzą ozna trafić sarnę która "człowieka nie widziała", Matyldę (ostrożnie, czasem sie wkurza), na Fiordach Pólnocnych dotkniesz maskonura, w Karelii musisz uważac na niedźwiedzia itd....

widzisz róznicę?

O zdjęciach się nie wypowiem
    "czuję jak rodzi się moc"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Szkoda jurgen bo Twoje rady wniosły by wiele

Domyślnie

Ojok01 podwyzsze Ci polke zrob zdjecie tej mewy jak zdobywa pozywienie ;p jak łapie rybe z wody czy cokolwiek... wrzuc takie zdjecie to zobaczysz jak posypia sie komentarze nawet z taka jakoscia zdjec jakie tutaj zamiesciles choc moim zdaniem są ok, tylko kadry by mogly byc ciekawsze

np. 1 o zachodzie/wschodzie slonca
    np. 2 "od przodu" ulamek sekundy pozniej jak uderza o tafle wody
    np. 3 z czyms w dziobie

ps. ja sie nie znam ale bym staral sie takie cos zrobic jw. :P

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Dzięki lortek postaram się zastosować tylko poczekam na choć odrobine światła

Uprawnienia umieszczania postów