Witam
Mój znajomy potrzebuje obiektywu do packshotów. Raczej zastosowanie pomocnicze na prevki niż pełne zdjęcia do katalgów. Ma w tej chwili KITa i troche dystorsje mu przeszkadzają jak i jego zdaniem płytka GO.
Co polecacie???
Grzegorz
Szukaj
Witam
Mój znajomy potrzebuje obiektywu do packshotów. Raczej zastosowanie pomocnicze na prevki niż pełne zdjęcia do katalgów. Ma w tej chwili KITa i troche dystorsje mu przeszkadzają jak i jego zdaniem płytka GO.
Co polecacie???
Grzegorz
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Wytłumacz mi proszę co Twój kolega ma na myśli mówiąc płytka GO![]()
Tomek
F90X|MB-10|MF 26|Fuji S1|AF 20 2,8D|AF 35-70 2,8D|AF 28-85D|AF 50 1,8|70-210 4|SB28
ale na pewno wie o tym ze przymykajac przyslone zwieksza GO?
Bo zeby przy kitowym 18-70 narzekac na zbyt plytka GO... hehe![]()
Pozdrawiam, Lolas
Już chyba wiem o co mu chodzi. Otóż o ile przedmiot jest ostry w środku kadru to rozmywa mu się przy rogach.
Myślę, że jemu jest potrzebna jakaś dobrze skorygowana stalka, np 85/1,4 albo coś w tym stylu.
Pozdrawiam
Grzegorz
---------------------
No ładne coś w tym styluZamieszczone przez gmoszkow
Potrzebuje tilta. Nikon robi jedno takie i nawet ogniskowa sie zgadza. Jest jeden taki na alledrogo aktualnie.
A dokładnie TU
pozdrawiam Krzysiaczek
Grzegorz
---------------------
Lepsze i tansze bedzie 105/2.8 DC ... namiastka kamery wielkoformatowej w malym obrazku
To jest nikkor czy sigma???Zamieszczone przez gALL
Grzegorz
---------------------
a jeszcze taniej a parametry naprawde znakomite to Tamron 90/2,8 DiZamieszczone przez gALL
Skontaktuj się z nami