Close

Zobacz wyniki ankiety:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Dzieci na kolorowo, vol. 2 - ankieta

Hej,

Zobaczyłem ostatnio kilka prac Stiga z dzieciakami i bardzo spodobały mi się grafiki w tle. Ponieważ miałem akurat kilka zdjęć do powtórnej obróbki (bo poprzednia mi nie leżała), to postanowiłem pokombinować w podobny deseń. Wykorzystałem grafiki stąd.

Ponieważ Dominik, znany kieleckiej policji jak Autograf, stwierdził, że wyszło mi słabiutko, chciałem porzucić swoją robotę, ale najpierw zapytam szanowne Forum - czy rzeczywiście tak nędznie ? Zapraszam do wypowiedzenia się i zagłosowanie w ankiecie.

autograf
    Gość

Domyślnie

Osz Ty

Pasy na nie - już mówiłem, wzorki mogą być

Domyślnie

dla mnie wzorki i paski zbyt udziwniają te miłe buźki. wersje z Twojego bloga, bez wzorkowych udziwnień, lepsze.

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dominik, znany kieleckiej policji jak Autograf
    dobre! to dlatego, że rozdaje policjantom autografy? a może to pseudonim operacyjny świadka incognito?

Domyślnie

U Stiga pasowaly te wzorki , tutaj jakos mniej, sam nie wiem czemu, moze kwestia doboru wzorkow, proporcji...

Domyślnie

Ajajajajjj mnie sie podoba, i to baaardzo
    Sliczne, radosne i kolorowe zdjecia dzieciaczkow
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

niestety jestem na nie Dzieciaki fajne, ale w połączeniu z tymi tłami wyszło delikatnie mówiąc "kontrowersyjnie".

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dla mnie to są zdjęcia na zasadzie że tła są głównymi obiektami, a dzieci są tłem dla tych teł...
    Te tła tak walą na całego, że dzieci przy nich po prostu nikną.

Domyślnie

OK, w takim razie nie ma co wałkować ankiety i wątku. Jest do kitu i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy Jest bogatszy o doświadczenie i umiejętności w Photoshopie. No to back to the drawing board A ten wątek - lock.

Uprawnienia umieszczania postów