Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Julka

Domyślnie Julka

Dziś byłem w odwiedzinach u mojej małej chrześniaczki

Zatem poznajcie Julkę

Wszelkie uwagi mile widziane
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

jakbyś się trochę przesunął w prawo to i by rączka nie była przysłonięta a tak to fajny bobas ;]
    D700+D90+SB-800+SB-900+ Tokina16-28/2.8+ N24-70/2.8+ N80-200/2.8+ N50/1.8+ Sigma 85/1.4+ N85/1.8+ Mamiya RZ67 ProII i tona studyjnych gratów
    http://www.krampikowski.com
    https://www.facebook.com/Krampikowski.foto

Domyślnie

Fajny bobas Szkoda uciętej główki
    Pozdrawiam, Rafał...

Domyślnie

Fajna dzidzia...
    ...wykadruj bardziej, mz dół i lewa strona do ciachnięcia i będzie ok...

Domyślnie

Śliczne jedno i drugie, tzn bobas i zdjęcie oczywiście . A jakby dociąć w pionie to zdjęcie, może warto zobaczyć co wyjdzie.
    - Nikon -

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elektronik_tk Zobacz posta
    jakbyś się trochę przesunął w prawo to i by rączka nie była przysłonięta a tak to fajny bobas ;]
    Cytat Zamieszczone przez Urban1994
    Fajny bobas Szkoda uciętej główki
    Wy wieczni malkontenci poucinanych kończyn!

Cytat Zamieszczone przez tinaga
    Fajna dzidzia...
    ...wykadruj bardziej, mz dół i lewa strona do ciachnięcia i będzie ok...
    Hehe no fajowa jak nie wiem co! Zaraz wprowadze poprawki jakie sugerujesz - jak mi się spodoba, to zamieszczę

Cytat Zamieszczone przez ziellonny
    Śliczne jedno i drugie, tzn bobas i zdjęcie oczywiście . A jakby dociąć w pionie to zdjęcie, może warto zobaczyć co wyjdzie.
    Mam takie kadry prosto z aparatu nawet, jednak Julka podpierać się miała siłę tylko tak na szeroko a cięcie tych maleńkich rączek w okolicach łokci imho nie bardzo pasowało

Niemniej dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie Julki! Bowiem nieśmiale zapowiadam, że to jeszcze nie koniec
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

-2-

"książeczka"

Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Mała bardzo fotogeniczna i widać, że interesuje się światem I dobrze, a Ty korzystaj z tego. Zarówno na 1 i 2 widać, że mała jest czymś zainteresowana, a Ty to złapałeś. I super A teraz to co mi się nie podoba, to tło na 1. Moim zdaniem niekorzystnie wygląda na zdjęciu. Jest mało atrakcyjne, a do tego za bardzo zróżnicowane. Ułóż małą gdzie indziej, tak żebyś tło miał bardziej jednolite i wtedy spróbuj.

Domyślnie

Marcin! Dzięki za słowa zachęty i sugestie. W tego typu fotografii raczkuję - prawie tak jak Julka (która jeszcze nie raczkuje :P). Myślę, że do Twoich rad a propos tła stosuje się już na drugim zdjęciu - czyż nie? Ale oczywiście racje masz, że tło na zdjęciu pierwszym dopracowane nie jest .
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

No to po padzie forum z lekkim opóźnieniem, kolejne zdjęcie:

Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów