Ciężki wybór dałaśJeśli musiałbym się określić to skłaniałbym się do opinii przedmówcy, tj.krzysztowza24.
Ładne ujęcie w ciekawych odsłonach.
Szukaj
Ciężki wybór dałaśJeśli musiałbym się określić to skłaniałbym się do opinii przedmówcy, tj.krzysztowza24.
Ładne ujęcie w ciekawych odsłonach.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Mnie podobają się obydwa,nie muszę wybierać.
Pozdrawiam.M
PS
Podoba mi się Twoje podejście do komentowania.
Świetnie,ale więcej oddechu......
Pozdrawiam
Andrzej.
jestem za wersją 2 , wolę kolorowo![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
"Pewnie masz rację.. Komentarze innych wiele mi pomagają"
Bierz z nich przyklad.
"A czy ja jestem w stanie komuś pomóc poprzez moje komentarze.. tego nie jestem pewna"
Zawsze ktos zaczyna, kto inny juz umie trzymac aparat, kolejny slyszal nawet o kadrze...
Inaczej mowiac - dla kazdego znajdzie sie miejsce i ciekawym jest, ze ono sie ciagle zmienia.
Nie chcesz tego poznac...?
Fotografia nie konczy sie na poprawnych zdjeciach. Sprobuj.
Z przedstawionych prac podobaja mi sie obydwie. Kazda na swoj sposob.
Moze dalbym deko szerzej, ale jest dobrze.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
A ja kolor wyrzuciłbym do śmietnika a BW powiesił na ścianę. Motyw jest prosty, ale forma tak bogata, że kolor tylko przeszkadza wnosząc zbyt wiele. BW pięknie podkreśla formę drzewa, wydobywa przestrzeń, rysuje kontrast z gładkim niebem. Mogłoby być szerzej, ale... .
http://www.flickr.com/photos/blazeje/![]()
Jak dla mnie to zdecydowanie wb, coś ostatnio jakoś w tym kierunku się skłaniam.
- Nikon -
Skontaktuj się z nami