Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Drzewo

Domyślnie Drzewo

Jak Wam się to widzi?..
    Dwa warianty... Które lepsze?

1. B&W

2. Kolor

D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

kulten
    Gość

Domyślnie

A dlaczego nie komentujesz zdjęć innym Forumowiczom?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Hmm.. dobre pytanie.. Uważam że zbyt mało się jeszcze znam, ciagle się uczę i moja ocena właściwie jest niewiele warta.. Chyba dlatego.

Domyślnie

a coz to za przytyk ;?... chyba,ze o czyms nie wiem......

Piekna fotka... ja wybieram 1... Miodzio!

Pozdr. Pawelk

kulten
    Gość

Domyślnie

To nie przytyk ale od 2007r. można się było czegoś nauczyć co zdjęcie koleżanki potwierdzają. Nie trzeba być wirtuozem fotografii by oceniać prace innych. Zresztą nie trzeba tego tłumaczyć, uważam, że to leży w charakterze danej osoby a nie wiedzy.

Domyślnie

Ciekawy obiekt Nie dało się trochę w szerszym kadrz pokazać - były jakieś "przeszkadzajki" dookoła ?

Domyślnie

Wybieram 1 ,z racji tego ze w tym ujeciu wydaje mi sie wazniejsza sama forma ,a kolor tylko rozprasza...osobiscie dalbym troche wiekszy kontrast i delikatnie przyciemnil...ale zasadniczo mi sie podoba
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    To nie przytyk ale od 2007r. można się było czegoś nauczyć co zdjęcie koleżanki potwierdzają. Nie trzeba być wirtuozem fotografii by oceniać prace innych. Zresztą nie trzeba tego tłumaczyć, uważam, że to leży w charakterze danej osoby a nie wiedzy.
    Pewnie masz rację.. Komentarze innych wiele mi pomagają i właśnie dlatego umieszczam fotki na forum. I za wszelkie komentarze bardzo dziękuję!!
    A czy ja jestem w stanie komuś pomóc poprzez moje komentarze.. tego nie jestem pewna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Ciekawy obiekt Nie dało się trochę w szerszym kadrz pokazać - były jakieś "przeszkadzajki" dookoła ?
    Zdjęcie jest składane z dwóch fotek, dlatego kadr podłużny. A szerzej się niestety nie dało :/ "przeszkadzajnikiem" był płotek wokoło drzewa.

Domyślnie

Ciężki wybór dałaś Jeśli musiałbym się określić to skłaniałbym się do opinii przedmówcy, tj.krzysztowza24.
    Ładne ujęcie w ciekawych odsłonach.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów