Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nieostro

Domyślnie Nieostro

Przy okazji robienia zdjęć do nieostrego krajobrazu. Winietka zamierzona, nieostrość też.

1.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

A syfy na matrycy/soczewce, nudna kompozycja i niewycentrowane-centralne ujęcie też były zamierzone?
    Jak tak to wyszło super!
    Jak to sa niedociągnięcia to proponuję popraić i wtedy napiszę kilka słów o moich odczuciach (bo teraz te mankamenty za bardzo odwracają moją uwagę )
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

O... teraz dużo lepiej. Jest akordeon... tfu, harmonia Porządek. Pomijam fakt, że tego typu zdjęcia sa nudne i bez wyrazu,ale przez to, że jest nieostre to sprawia wrażenie jakby było robione pinhole'em (podwaliny fotografii) i dlatego ode mnie PLUS (+) za ten zabieg.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Wiem co to pinhole Camera obscura po prostu

Domyślnie

Nawet ciekawe. Ja tu widzę górną część wieży i szukam reszty szachownicy.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Uprawnienia umieszczania postów