Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Chatka Puchatka

Smile Chatka Puchatka

Dzisiaj troszkę inaczej, nie wiem czy podejdzie - do działu "architektura" to raczej nie pasuje.

1

2

3. Mnie rozbawiło...

Domyślnie

Jedynka nawet nawet, na pozostałych to te krzaczyska rozpraszają uwagę

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Ciężko doszukac się czegokolwiek na czym można by na dłużej zawiesic oko. Naginając na maxa jeszcze 1-ke można przełknąc, ale dwa następne wurzuciłbym do kosza.
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Trzecie to tylko ciekawostka, nie co dzień widuje się stodołę z kibelkiem obok, a budynku mieszkalnego brak

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Ciężko doszukac się czegokolwiek na czym można by na dłużej zawiesic oko. Naginając na maxa jeszcze 1-ke można przełknąc, ale dwa następne wurzuciłbym do kosza.
    Zgadzam się.

Domyślnie

Cholera nie spełniam się Zacznę robić wodospady albo morze na długich czasach, najlepiej B&W A jak kupowałem aparat to mówili, że sam zdjęcia robi, oszukali
    !!!

Domyślnie

chyba puchatek już dawno się wyprowadził Poza tym to jendryn już wszystko powiedział
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Wutomek,..w sklepie Cię nie oszukali,..w tych kadrach rzeczywiście widać,że to aparat robił zdjęcia,..nie bardzo widać fotografa,..ale nie przejmuj się też tak często miewamy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szaflary
    Wpisów
    1

Domyślnie

tylko 1. fajna
    2 do powtórki na wiosnę

Domyślnie

Jedynka mi się podoba Zastanawiałem się nad lekkim przyciemnieniem dachu, ale w sumie tak jest jednak ciekawiej. Co do reszty zdjęć - niestety za poprzednikami.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów