Zdecydowanie popieram BeerKa, cięcie za prawym graffiti i będzie gites.
Kadr bym przesunął bardziej w lewo teoretycznie wyglądało by to tak
Jeśli mam wywalić to daj cynk
Pozdrowerek
Szukaj
Zdecydowanie popieram BeerKa, cięcie za prawym graffiti i będzie gites.
Kadr bym przesunął bardziej w lewo teoretycznie wyglądało by to tak
Jeśli mam wywalić to daj cynk
Pozdrowerek
Blaszana pucha i słoiki od 10 do 200
Pozdrawiam serdelecznie - MarCin
Prawdę mówiąc nie podoba mi się to zdjęcie, ale gdybym miał coś wybierać, to wybrałbym kwadrat. Samo okno wychodzi centralnie (to dobrze), a ta pionowa szyna burzy tą centralność (to też dobrze). Dlatego jeszcze kwadrat jakoś się broni.
W kadrze oryginalnym nie odczuwam tej gry, jest nijaki.
A co do samego zdjęcia jako pomysłu i realizacji - nie odczuwam magii. Widzę, co jest na obrazku, rozumiem że mam czuć starość i martwotę, ale jej nie dostrzegam okiem. Nie ma nastroju.
Dostrzegam za to staranność, i to, że Autor się nie obijał (ekspozycja, ostrości, technikalia, ramka u tak dalej). To się chwali, choć ciekawy byłbym innych pomysłów i innych realizacji.
Zawalona prawa.
Pusta odrapana lewa.
Kontrast sam w sobie.
Dokładnie tak miało i ma być![]()
Jak chcesz byc"oryginalny",to kup..żonie,narzeczonej,dziewczynie i ....komu tam chcesz to ,czego nie chcesz....Popatrz na to..oceń ,a po tym zabiegu ....wstaw zdjęcie...
Chociaż,może,chrzanię.....moglo tak być.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
W żadnej wersji mi się to zdjęcie nie podoba... nie ciekawy temat nie ciekawie pokazany. IMO oczywiście.
Jeżeli już to ja bym chyba jeszcze bardziej skadrował i wycentrował.
Takie co:
Płaskowniki wyglądają teraz jak czerwony pasek na świadectwie z podstawówki :P
Ale tak czy siak najbardziej podoba mi sie wersja nr 1 (oryginał), bo jest asymetryczna, a ta cegła LG jest rewelacyjnym dopełnieniem.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Skontaktuj się z nami