Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Alpki - 2gie podejście

w związku z tym, że poprzedni obrazek (Krasne ludki) zjechany został za niebieskość (z czym sie zgadzam w 100%) chciałbym pokazać jeszcze jeden widoczek, na którym próbowałem to zjawisko usunąć. Prosze o opinie czy to w dobrym kierunku zmierza.

PS. mam jeszcze około 800 takich zaniebieszczonych zdjęć ale bez paniki, nie będę ich tu umieszczał

kulten
    Gość

Domyślnie

Teraz poleciałeś w drugą stronę z balansem bieli i zyskałeś na żółtym.

Domyślnie

Kulten dobrze prawi. Ale widoczek zacny, kadr też udany. Ogólnie sporo lepiej wg mnie.

Domyślnie

tak, lepiej jak na poprzednim zdjęciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Teraz poleciałeś w drugą stronę z balansem bieli i zyskałeś na żółtym.
    Nic podobnego nie widzę,tzn.jakiejś żółtej dominanty,a kierunek był dobry. Jest znacznie lepiej...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Również nie widze dominaty Zdjecie mi sie podoba. Jesli to nie tajemnica to napisz prosze czy używałeś filtrów i jelsi tak to jakich i jakim obiektywem bylo robione zdjecie.
    Acha i mozna wystemplowac jeszcze "syfki" w prawym gornym rogu ale to szczegół

--
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam w sobotni poranek
    żadna tajemnica, zdjęcie zrobine D40x z kitowym 18-55. Używałem tam czasem polara ale czy w tym konkretnym przypadku to zabij mnie.. nie pamiętam

Domyślnie

nie widzę żółci - obrazek fajny

kulten
    Gość

Domyślnie

Bo patrzycie tylko na bliższy plan. Spójrzcie na dalszy, zwłaszcza po prawej. Choć nie jest to mocna dominanta to lekko ja widzę. Chyba, że chcecie mi zaserwować wizytę u okulisty. W kwietniu będę w Pl więc nie ma sprawy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Bo patrzycie tylko na bliższy plan. Spójrzcie na dalszy, zwłaszcza po prawej. Choć nie jest to mocna dominanta to lekko ja widzę. Chyba, że chcecie mi zaserwować wizytę u okulisty. W kwietniu będę w Pl więc nie ma sprawy .
    Lekko to ja nie potrafię,ale i mocno ....nie ma..Daj znać,zarezerwuję Ci wizytę....

Wyrzuć wyświetlacz....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów