Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Agnieszka w parku

no więc do dzieła panowie i panie!
    zdjecie popelnilem w najwiekszym parku miejskim w Europie czyli w Chorzowie ostatniego lata
    Proszę się nie krępować i pisać co sie podoba a co nie :> kazda krytyke przyjme na klate jak przypada na twardziela ;p ucze sie i jestem ciekaw jak sie wam podobaja moje wypociny ;p na razie tylko jedno
    piszcie swoje zdanie nt kolorów, obrobki, bokehu co chcecie

Pozdrawiam!

Domyślnie

Uważaj jak fotografujesz ludzi w okularach - oprawka tnie jej tęczówkę.
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Ojojojj zakochałem się , cóż za simpatico.

Domyślnie

Uciał bym troche po bokach.A poza tym masz piekna modelke.
    D80 N18-70mm N50mm/1.8D SB-900

Domyślnie

Nawiazujac do wypowiedzi powyzej, ludzie w okularach to trudny temat do focenia, bardzo czesto nastepuje nie tylko ciecie przez teczowki, ale rowniez przesuniecie linii policzka, co tez najlepiej nie wyglada, mimo ze jest to naturalny efekt wystepujacy w rzeczywistosci. Tu jednak trzeba bardzo zwracac uwage na ustawienie glowy do portretu, zazwyczaj pol-profil nie wyglada dobrze. Na plus - brak refleksow w okularach, o tym tez nalezy pamietac i najlepiej miec pod reka polara
    Ogolnie, sympatyczne zdjecie do albumu.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

dzieki bardzo mi miło
    wlasnie bardzo malo jest zdjęc osob w okularach, zeby nie powiedziec wcale... trudno tutaj czasem wydobyc detale oczu spod szkiel... no ale na szczescie ja sie szybko nie zniechecam

Domyślnie

Jest bardzo ładne, tylko skóra jakby taka.... Wyblurowana przesadnie. Pozatym ślicznie

Uprawnienia umieszczania postów