Szukaj
kolorki na 1 jak u dody lub u kobiety-konia![]()
ale ładnie
za to 2 o niczym
Na pierwszym przeszkadza mi powtarzające się odbicie kratownicy w wodzie. Niby skąd? Drugie to ulga dla oczu po tym ślepieniu na pierwsze...![]()
kobieta kon, co to?
kolory na jedynce są masakryczne. dwójka lepsza.
Bardzo podoba mi się 2
Zarówno kolory jak i kadr![]()
kobieta - koń? hehehe pewnie chodzi o ten wulkan inteligencji, gracji i szyku jole rutowicz
Co do kolorów na pierwszym zdjęciu.... no cóż, taki już lekko odpustowy jest ten nasz most i co poradzić; największa bryndza to te różowe światełka pod mostem (z założenia mają być ponoć czerwone) i niebieskie diody, które, przynajmniej u mnie, powodują ogłupienie matrycy![]()
diodów się niestety nie da fotografować
ale to odbicie rozciągane w PS to już przesada, zdecydowanie wolę 2., choć faktycznie niewiele pokazuje.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
aaa, to cos... jak dla mnie to istota z innej planety, ale stanowczo nie kobietamoze ten Wasz most to jakas baza kosmiczna, co? sorry za konski offtop Beerek, juz sie zamykam
jak mowilam, podswietlona na czerwono dwójka jest calkiem calkiemciekawe te cienie na 1ce - nigdy nie moge sie nadziwic takim zjawiskom swietlnym
Skontaktuj się z nami