Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Frei....

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie Frei....

...burg o zachodzie słońca
    *
    *
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

niebo świetnie wyszło. Ale ta ramka...no mnie się zdecydowanie nie podoba

Domyślnie

klimatyczna fotkę zrobiłes fajnie to miasto w dole wyglada, skąpane w takim zachodzącym cieplo zóltym swiatełku

Domyślnie

Ramka może być, jest bardzo delikatna, a zdjęcie niezłe, jak tak na nie patrze to normalnie jak kadr z filmu, jeszcze jak by była jakaś zgrabna kobieta z długimi włosami i nogami oparta o poręcz po lewej stronie zdjęcia tam tak w oddali i patrząca na zachodzące słońce to zdjęcie było by porostu Bomba

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    jak by była jakaś zgrabna kobieta z długimi włosami i nogami oparta o poręcz po lewej stronie zdjęcia tam tak w oddali i patrząca na zachodzące słońce to zdjęcie było by porostu Bomba
    Pomyślimy , pomyślimy
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Jak napisał Janusz, ładnie skąpane to miasteczko w ciepłym światełku podoba mnie się.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ładne światełko,chociaż dla mnie ta żarówa zbyt ostro wali po oczach i trochę wyłazi obróbka na krawędzi,chociażby wzgórza z lewej ..Ogólnie przyjemnie...
    Nieznacznie bym skontrastował i ,a może lub....przyciemnił...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo dobra praca.

Za Andrzejem - lekko bym przyciemnił.

Gratki

Talking

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Ramka może być, jest bardzo delikatna, a zdjęcie niezłe, jak tak na nie patrze to normalnie jak kadr z filmu, jeszcze jak by była jakaś zgrabna kobieta z długimi włosami i nogami oparta o poręcz po lewej stronie zdjęcia tam tak w oddali i patrząca na zachodzące słońce to zdjęcie było by porostu Bomba
    jak pierwszy raz przeczytałem to myślałem że zgodnie z sugestią, modelka ma być oparta nogami o poręcz;p to dopiero byłoby coś, ale pewnie wtedy już nie ta kategoria
    Nikon D7100, Nikon D90, S10-20 4-5.6, T 17-35 2.8-4 Di OSD, N 35 1.8, N 55-300 4.5-5.6VR , N 105 2,8 VRmicro, T100-400 4.5-6.3 Di VC USD

kulten
    Gość

Domyślnie

Modelki faktycznie brakuje i to bardzo i najlkepiej w takim stylui stojącej na barierce: link . Światełko przyjemne tylko wieża lekko wali się ku lewej choć na prawdę nieznancznie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów