Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Beata

Domyślnie Beata

dziś zdjęcia dwa a'la high-key. Będzie bicie?

1.

2.

pozdr.

Domyślnie

nie wydaje ci sie ze na drugim zdjeciu takie kadrowanie "okalecza" modelke robia z niej "bezreka"??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    nie wydaje ci sie ze na drugim zdjeciu takie kadrowanie "okalecza" modelke robia z niej "bezreka"??
    nie

Domyślnie

e nie jest zle z ta ręką poza tym fajnie jasno

Domyślnie

gdy widzę imię Beata nie mogę powstrzymać się aby nie zerknąć na zdjęcia nie inaczej było tym razem, jedynka taka sobie troszkę cienie przeszkadzają , dwójka fajniejsza i tak jak autorowi nie przeszkadza mi że modelka jest "okaleczona" w/g mnie kadr się broni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    gdy widzę imię Beata nie mogę powstrzymać się aby nie zerknąć na zdjęcia nie inaczej było tym razem, jedynka taka sobie troszkę cienie przeszkadzają , dwójka fajniejsza i tak jak autorowi nie przeszkadza mi że modelka jest "okaleczona" w/g mnie kadr się broni
    generalnie to dodałem trochę czerni do tego zdjęcia bo było mniej kontrastowe. Ciesze się, że komuś poza mną i modelką się podoba

Domyślnie

fajnie jasno, ale "ale" mam pare takich zdjec i musze przyznac ze na papierze wygladaja o wiele lepiej niz na monitorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dogma Zobacz posta
    fajnie jasno, ale "ale" mam pare takich zdjec i musze przyznac ze na papierze wygladaja o wiele lepiej niz na monitorze
    dzięki, odbitki będą niedługo to będę chwalił
    pozdrawiam

Domyślnie

Takie zdjęcia na monitorze każdy osądzi inaczej trochę. Niestety LCD mają to do siebie, że oddanie różnych "odcieni" białego koloru nie jest ich najmocniejszą stroną.
    1 - trochę za dużo cieni - dustronne cienie na twarzy
    2 - za płasko i zbyt biało u mnie, troszeczkę bym pogłębił tę biel

Uprawnienia umieszczania postów