Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: pałacyk

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    bombel
    Gość

Domyślnie

Wstydź się!

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    mysle jednak, ze warto dać innym czas - byc moze pokazą swiatu jak to mozna zrobic inaczej, zamiast na wstepie sugerowac co sie samemu lubi ogladac. Pozniej okaże sie, ze wszyscy robia obrazki na podobną modłę

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie zgadzam się z Twoją oceną, ale z całkowitym spokojem przyjmuję ją do wiadomości. Ze spokojem, bo mam inne zdanie, i lubię swoje inne zdanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Nie zgadzam się z Twoją oceną, ale z całkowitym spokojem przyjmuję ją do wiadomości. Ze spokojem, bo mam inne zdanie, i lubię swoje inne zdanie.
    Bardzo sie cieszę! co to by było gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie Zawsze dobrze wymienic poglady.

Pokaze "swoja wersje" - jednak to wciaz nie to co wg mnie mozna wyciagnac z tego zdjecia - to tylko takie od razu narzucajace sie korekty. Jesli autor ma cos przeciwko - wystarczy slowo, a poprosze moderatora o usuniecie.

Puszki i słoiki...

Domyślnie

no widzisz, mnie tez juz popsules :P wciaz jednak zwroc uwage na roznice.
    Puszki i słoiki...

Smile

O gustach ponoć się nie dyskutuje, ja preferuję efektowną, wyrazistą obróbkę. Fajny post skulinskiego - jedną ręką daje, drugą odbiera. Bombel masz pozycję na forum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów