fajny kadr![]()
Szukaj
fajny kadr![]()
Podoba sie
Fota na +
Pozdrawiam.
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Bardzo dobre zdjęcie. Nawet nie myślałem, że jeszcze dziś u schyłku dnia dane mi będzie podziwiać morze w tak pięknym opracowaniu.
pzdr,
P.
Wyrzucony na brzeg... ocalony od fal zapomnienia...
T_P_
P.S. Podoba się...
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Bardzo ładna fotografia , patrzcie można morze fotografować bez ND 400, ładne soczyste kolory nie żebym był czepialski ale czy mi się wydaje że wokół ramki jest białe "halo" które wzieło się na poziomie wyostrzania ? , co i tak nie ujmuje nic tej fotografii
Pozdrawiam
Bardzo ładnieSzkoda,że taki kawałek mam do morza
![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Bardzo przyjemna fotografiaładne niebo, ... a najbardziej podoba mnie
się wzburzone morze.
Pozdro. Wojtek
Mnie nie rusza,zwłaszcza kolor wzburzonego morza.
jacol4 - a co Twoim zdaniem stało się z tym kolorem ? bo to ciekawe stwierdzenie jest- wiało 9 w skali beauforta (jeszcze za oknem wieje, do tej plaży mam z domu 600 metrów) woda była jak widać jedna wielka kipielą pomieszana z żółtym piaskiem, nie mozna było ustać - ja po prostu jestem ciekaw jaki powinien być Twoim zdaniem kolor tego morza ? ( a był przezemnie nie ruszany)
pozdrawiam![]()
Plaża, dzika plaża... harb masz fajne emotikonki![]()
J.D.
ejd.superhost.pl
Skontaktuj się z nami