Może ja też coś pokaże
Co myślicie? przesadzone troche? nie wiem czy działów czasami nie pomyliłem![]()
Szukaj
Może ja też coś pokaże
Co myślicie? przesadzone troche? nie wiem czy działów czasami nie pomyliłem![]()
Nikon
kadr ładny podoba mi się - ale niebieskie grzywy fal niezbytmz. przedobrzyłes z tymi kolorami zamiast na plus zapunktowało to minusowo
Zgadzam sie z przedmowca, kadr bardzo dobry. Ale te kolory bardzo psuja efekt.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Wcale nie psuja efektu aż tak bardzo, wszystko zależy od gustu, kto co lubi. Mnie kojarzy się to z jakimś kadrem z filmu o kosmitach, albo z gry komputerowej
Kadr dobry
Bardzo ładne zdjęcie - podoba się.
Ale 10 tam nie ma z pewnością![]()
Tutaj jest... podpis
podoba mi się, bardzo klimatyczne zdjęcie, a jak patrze u siebie za okno i widzę jak wali śniegiem to idzie się pociąć :/
pozdrawiam
a moim zdaniem zbyt "photomatixowo" ale ogląda się miło![]()
kadr jest świetny ,ślady na piasku wręcz wciągają wzrok do środka po drugiej stronie jest dla równowagi fajna linia morza , do tego dochodzi super niebo - dla mnie rewelacja. Dawno nie widziałem tu tak wciągającego kadru , owszem obróbka mogłąbybyć lepsza ale i tak jest dobrze.
Czy to zdjęcie miało coś wspólnego z programem, którego nazwy na tym forum wymawiać nie wolno ?
Kadr silny, ale na pierwszy rzut oka wydaje się strasznie nieuporządkowany. W mym odczuciu do końca nie wiem co autor tak na prawdę chciał poprzez tą fotografię pokazać - zajebiste niebo, bujne fale czy co ? A może w ogóle ta fotografia potrzebuje jakiegoś silnego punktu ? Pijanego Kaszuba zataczającego się gdzieś na horyzoncie. W ostatecznym wypadku może być to Nemeth wypatrujący przez tele jakiegoś ptaka... W każdym bądź razie kadr posiada jakąś własną linię obrony.
pzdr,
P.
Do mnie kadr przemawia![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami