Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorskie

Domyślnie 10 w Skali Beauforta

Może ja też coś pokaże

Co myślicie? przesadzone troche? nie wiem czy działów czasami nie pomyliłem
    Nikon

Domyślnie

kadr ładny podoba mi się - ale niebieskie grzywy fal niezbyt mz. przedobrzyłes z tymi kolorami zamiast na plus zapunktowało to minusowo

Domyślnie

Zgadzam sie z przedmowca, kadr bardzo dobry. Ale te kolory bardzo psuja efekt.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wcale nie psuja efektu aż tak bardzo, wszystko zależy od gustu, kto co lubi. Mnie kojarzy się to z jakimś kadrem z filmu o kosmitach, albo z gry komputerowej
    Kadr dobry

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie - podoba się.
    Ale 10 tam nie ma z pewnością
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

podoba mi się, bardzo klimatyczne zdjęcie, a jak patrze u siebie za okno i widzę jak wali śniegiem to idzie się pociąć :/
    pozdrawiam

Domyślnie

a moim zdaniem zbyt "photomatixowo" ale ogląda się miło

Domyślnie

kadr jest świetny ,ślady na piasku wręcz wciągają wzrok do środka po drugiej stronie jest dla równowagi fajna linia morza , do tego dochodzi super niebo - dla mnie rewelacja. Dawno nie widziałem tu tak wciągającego kadru , owszem obróbka mogłąbybyć lepsza ale i tak jest dobrze.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Czy to zdjęcie miało coś wspólnego z programem, którego nazwy na tym forum wymawiać nie wolno ?

Kadr silny, ale na pierwszy rzut oka wydaje się strasznie nieuporządkowany. W mym odczuciu do końca nie wiem co autor tak na prawdę chciał poprzez tą fotografię pokazać - zajebiste niebo, bujne fale czy co ? A może w ogóle ta fotografia potrzebuje jakiegoś silnego punktu ? Pijanego Kaszuba zataczającego się gdzieś na horyzoncie. W ostatecznym wypadku może być to Nemeth wypatrujący przez tele jakiegoś ptaka... W każdym bądź razie kadr posiada jakąś własną linię obrony.

pzdr,
    P.

Domyślnie

Do mnie kadr przemawia
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów