Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: 3m-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Nie rozumiem, pytałem tylko o pomysł, o kontekst. To zdjęcie już na pierwszy rzut oka aż prosi się o nadanie mu jakiegoś wymiaru... Jeśli miałoby powstać zupełnie przypadkiem i bez ogólnie narzuconej koncepcji, byłoby nic nie warte. Lubię wiedzieć, o co chodzi autorowi.
    a gdy jesteś w galerii na przykład.. w jaki sposób rozumujesz prace które ogladasz.. jako widz a i jako autor chcę aby oglądajacy miał możliwośc interpretacji.. po cóż tworzyć gotowce..??
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    a gdy jesteś w galerii na przykład.. w jaki sposób rozumujesz prace które ogladasz.. jako widz a i jako autor chcę aby oglądajacy miał możliwośc interpretacji.. po cóż tworzyć gotowce..??
    Każda fotografia, która dla mnie coś znaczy, została wykonana przez autora chcącego pokazać coś więcej niźli tylko ładny obrazek (nie oglądam i nie znam się na krajobrazie, martwej naturze itp - piję do fotografii oscylującej wokół człowieka, najczęściej przynajmniej). Świadomość przekazu jest dla mnie ważna. Interpretacji poddać można wszystko i robię to zawsze - ale fajnie wiedzieć, o co chodziło autorowi.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

to teraz rewanż... co Wy widzicie?

Domyślnie

Interesujące i intrygujące.
    Ciekawy pomysł.
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    to teraz rewanż... co Wy widzicie?
    Cieszę się, że pytasz. Ja widzę smutek, izolację. Uczucie wszechogarniającej pustki. I zimno.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

"zostawiłam wszystko zło zamknięte w czarnej plamie.. jestem wolna... idę.. szukać swojej drugiej połowy.. własnego ja.." tak to widzę
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

powiem nawet, że jest anty-koncepcja
    Dziękuję za komentarze. Proszę o więcej

Domyślnie

podoba się, jednak za którymś poprzednikiem, chętnie zobaczyłbym to w BW
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

sami oceńcie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów