Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: 3m-1

Domyślnie 3m-1

kolejny "pogięty" pomysł

Domyślnie

Pomysł mi się podoba. Wykonanie też. Z jednym właściwie zastrzeżeniem. Troszkę jednak za agresywnie zeświatłem na twarzy jak dla mnie (ja bym lekko to wyretuszował - by nie było takiego świecenia się ucha, czoła, policzka, nosa - co powinno sie bez trudu udać jeśli był to RAW) - ale to kwestia gustu zapewne. Możliwe, że lekko ściemniłbym owal, a rozjaśnił szczegóły ubrania (jeśli warto). Poeksperymentowałbym z bardzo delikatną winietką, by zagęścić atmosferę. Ale to już wszystko kwestia mojej osobistej wizji obróbki, a nie samego zdjęcia. Tego ostatniego gratuluję.

Domyślnie

No no, coś interesującego. Przybliżysz kontekst?
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

każdy ma swój... nie chce dorabiać sztucznie ideologii.
    jak coś widzisz to fajnie... jak to jest cos zupelnie innego niż moja wizja to jeszcze lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    każdy ma swój... nie chce dorabiać sztucznie ideologii.
    Chodziło mi o pomysł Twój, o to, co Twoim zdaniem to zdjęcie wyraża, o koncepcję. Chyba jest jakaś?
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

widzi mi się a gdyby jeszcze w czarnobieli było.. widziałoby mi sie bardziej pzd

ps. podpis - porażka.. jak sądzisz ze jakbym chciał ci to zdjecie ukraść .. ile czasu zajęłoby mi pozbycie się jego??
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

powiem tylko tyle, że dla mnie jest to zaglądanie w duszę................ przez zwierciadło duszy i tak juz za dużo napisałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    powiem tylko tyle, że dla mnie jest to zaglądanie w duszę................ przez zwierciadło duszy i tak juz za dużo napisałem
    Dziękuję. Teraz dużo przyjemniej się ogląda.

Domyślnie

LOL, nie namawiajcie autora, do opowiadania "co jest na zdjeciu", a Ty autorze nie dawaj się prowokować!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    LOL, nie namawiajcie autora, do opowiadania "co jest na zdjeciu", a Ty autorze nie dawaj się prowokować!
    Nie rozumiem, pytałem tylko o pomysł, o kontekst. To zdjęcie już na pierwszy rzut oka aż prosi się o nadanie mu jakiegoś wymiaru... Jeśli miałoby powstać zupełnie przypadkiem i bez ogólnie narzuconej koncepcji, byłoby nic nie warte. Lubię wiedzieć, o co chodzi autorowi.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów