Z ACR'em nie ma problemów? Pytam jako przyszły posiadacz S5.
Szukaj
Z ACR'em nie ma problemów? Pytam jako przyszły posiadacz S5.
A dotarłeś do Finepix Studio? Jest dawany na płytce z s5, darmowy. Nieco schowany- ja znalazłem z trudem
"C:\Program Files\FinePixViewer\Extensions\Helpers\FinePix Studio.EXE"
Może niezbyt wygodny, ale efekty mnie zadowalają...
ps.Poczytaj też na Fujiklubie: http://fujiklub.pl/viewtopic.php?t=57&start=0
Ostatnio edytowane przez fotomarek_k ; 20-03-2009 o 09:38 Powód: ps.
Marek
Zakon Fuji
Czyli co ? Nie prawdą jest, że tą rewelacyjną rozpiętość tonalną uzyskamy wołając RAF tylko programem firmowym Fuji ? Przecież w nim jest taki dynks , że się ustawia 100% 140% czy jakoś tak.
-------------------------------------------
Bardzo dobry plan. Popieram i pierwszy chętny do przytulenia Fujika![]()
[QUOTE=robin102;1190633]Czyli co ? Nie prawdą jest, że tą rewelacyjną rozpiętość tonalną uzyskamy wołając RAF tylko programem firmowym Fuji ? QUOTE]
Nie jest to prawdą. Photoshop czy Lightroom obsługują RAFy z S5Pro w pełnej rozpiętości.
Witaj,
jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv. Doskonały aparat i robi świetne zdjęcia, ale cholernie nie pasuje mi do mojego stylu pracy na komputerze
Dzięki za wszystkie komentarze. Lightroom miałem kiedyś trial i całkiem niezły soft, ale najwięcej używam NX 2 i między innymi z tego powodu nie wiem czy nie zamienić S5PRO na coś co mi ułatwi pracę a nie skomplikuje...
Obecnie zainstalowałem sobie Bibble Pro - jeśli mi przypasuje to S5PRO zostanie, jeśli nie to chyba nie bardzo mam ochotę szukać dalej.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami