Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ORLEN nocą

Domyślnie ORLEN nocą

Nocny próbny wypad pod mury rafinerii. Celem sesji było sprawdzenie czasu reakcji grupy interwencyjnej ochrony Orlenu. Każde 30 sekund naświetlania trwało wieczność... Jednak fotografia z ukrycia, przy -2st. i wietrze 5 w skali B... to nie jest prosta sprawa... A tu jeszcze kadrować trzeba i fokusem kręcić

Oto moje wypociny:

1.

2.

3.

4.

5.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

3ka broni się dla mnie kompozycyjnie

rura w poprzek na 4 jak dla mnie bez sensu

na 1,2 i 5 chcialabym widziec wiecej ostrosci na samej fabryce

ale tak w podsumowaniu, gratuluję, bo pewnie zimno i ciemno było, fotografia nocna do najlatwiejszych nie nalezy
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

jest klimat.
    Mój faworyt to 3, bardzo czysto, fajna kompozycja, wygląda jak screenshot z Half-Life czy jakiejś innej giery.
    4 też się wyróżnia, typowy industrialny obraz kombinatu ze strukturą, której nikt nie rozumie

Domyślnie

niezle te fotki ja bym poprostował to co mozna, dałoby to efekt uporzadkowania w kadrach - ale generalnie mnie się podoba

Domyślnie

a zdjęcie nr 4. było robione z krzaków Bo nieopodal stoi budka pana Ciecia (okraniacza) i bałem się, że przeładuje swojego AK-47
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

nie ma to jak fotki z partyzanta i w pełnym spontanie wszystkie się podobają (3 i 5 chyba najbardziej)

Uprawnienia umieszczania postów