Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Mój bielik

Domyślnie

1 super... 2 też
    cyfrowo i analogowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MisterToy Zobacz posta
    Hehe... myslales ze jak od razu napiszesz ze to Canon byl to wszyscy zaraz ze "buu szalu nie ma"?
    "C" czy "N" to cale systemy i dla mnie nie ma sensu posiadania obu. No chyba ze komus sie naprawde powaznie przelewa. Tez takie przepychanki na firmy uwazam za bezsensowne.

A.. "ptaszek" ladny Gdyby ustrzelony byl na wolnosci, to zapewne bym zapytal - jakim tele
    Nie posiadam obu mam canona!Tak zabawki nie są tanie więc posiadanie obu systemów to raczej szaleństwo!Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    xx

Domyślnie

Tego nie sugerowalem, chociaz byc moze i tak to zabrzmialo. Chodzilo mi o tych ktorzy maja juz jeden system, ze nie interesuja sie juz drugim, bo juz raz wybrali. Sam zagladam na forum Canona by poczytac co tam panie i panowie Canonowcy pisza o swoich "zabawkach"
    W kazdym razie w moim osobistym przypadku, na decyzje wplynela bardziej budowa, komfort trzymania i obsluga aparatu, niz jakosc zdjec, ktora zalezy i od fotografa.

Pozdrawiam.
    D90D700D800

Domyślnie

Cy to Canon czy Nikon nie ważne, może i fotka ładna ale ptak w niewoli w zoo, ja powiem tak to nie sztuka zabić kruka, lecz jest sztuka świeża gołym tyłkiem zabić jeża
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów