Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Inaczej...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Inaczej...

...niż ostatnio

1. Dla odmiany - pod parapetem

2. Rzadko tak ciasno kadruję, ale tu mi pasowało akurat

Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Pikne zdjęcia Szczególnie dwójka - znakomicie zamknięty kadr.
    fordclubpolska.org

Domyślnie

nr 2 świetna
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Jak dla mnie te zdjęcia są przerażające . Subtelność , tajemniczość zawsze wygra z dosłownością przekazu w przypadku dzieciaków . Pozdro

Domyślnie

Zaraz, że przerażające No jedynka może nieco się jednej osobie z wilkiem skojarzyła, ale to szczegół Światełko mi się spodobało, o!
    Ale żeby dwójka przerażała? No nic, wszak to rzecz gustu. Dzięki za odwiedziny
    Pozdrawiam - Aga

Domyślnie

Dwójeczka bardzo fajna
    Jedynka jakoś mi nie podchodzi. Troszkę*za jasno i oczka zbyt odstają od reszty.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

2 Jest cudo!
    Swietna!
    Ale i 1 ma cos w sobie
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    2 Jest cudo!
    Swietna!
    Ale i 1 ma cos w sobie
    Wilka
    Pozdrawiam - Aga

Domyślnie

Kadrowo podoba mi się nr 1, konwersja do b/w też dość ciekawa. A teraz troszkę refleksji: Nie zrozum mnie źle, ale powiem tak - ostatnio nastała na forum jakaś moda na tak mocne wyostrzanie i rozjaśnianie oczu, że wygląda to max nienaturalnie. Mam wrażenie, że sporo osób w albumowej kategorii zamiast robić swoje chce naśladować kofee i tinagę, a jak wiadomo nie jest to łatwe i problem z tym jest taki, że bardzo łatwo można przesadzić z obróbką.
    Ja pamiętam mnóstwo Twoich naprawdę świetnych, naturalnych zdjęć Szymka (do kilku z nich nawet czasem wracam) i mam nadzieję, że jeszcze wiele takich zobaczę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Kadrowo podoba mi się nr 1, konwersja do b/w też dość ciekawa. A teraz troszkę refleksji: Nie zrozum mnie źle, ale powiem tak - ostatnio nastała na forum jakaś moda na tak mocne wyostrzanie i rozjaśnianie oczu, że wygląda to max nienaturalnie. Mam wrażenie, że sporo osób w albumowej kategorii zamiast robić swoje chce naśladować kofee i tinagę, a jak wiadomo nie jest to łatwe i problem z tym jest taki, że bardzo łatwo można przesadzić z obróbką.
    Ja pamiętam mnóstwo Twoich naprawdę świetnych, naturalnych zdjęć Szymka (do kilku z nich nawet czasem wracam) i mam nadzieję, że jeszcze wiele takich zobaczę
    Nie obrażam się, no coś Ty Ale kilka słów wyjaśnienia. Na jedynce Szymek stał pod oknem, w ogóle nie rozjaśniałam mu oczu. Takie było światło, mocne dosyć, właśnie przez nie obrobiłam to zdjęcie. Rozjaśnione jest nieco całościowo. Oczy owszem wyostrzone Autografowym sposobem. Ja w ogóle leń jestem i nie próbowałam jeszcze obrabiać zdjęć sposobem dziewczyn. Mam na obróbkę niewiele czasu więc robię na razie tak jak umiem. Jedyne co się zmieniło ostatnio to to, że znów świecę oknem w końcu (bo w końcu jest z niego jakieś konkretne światło ) Rzadko kogokolwiek naśladuję, a oczka nabrały takiego wyrazu przez konwersję do BW, a tą robię niezmiennie tym samym sposobem od dawien dawna, nauczona swojego czasu od Nemetha i niezależnie czy dotyczy streeta czy ludzi czy krajobrazu I bardzo się cieszę, że podoba Ci się jedynka, bo ja też ją lubię
    Pozdrawiam - Aga

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów