Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Inaczej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Kadrowo podoba mi się nr 1, konwersja do b/w też dość ciekawa. A teraz troszkę refleksji: Nie zrozum mnie źle, ale powiem tak - ostatnio nastała na forum jakaś moda na tak mocne wyostrzanie i rozjaśnianie oczu, że wygląda to max nienaturalnie. Mam wrażenie, że sporo osób w albumowej kategorii zamiast robić swoje chce naśladować kofee i tinagę, a jak wiadomo nie jest to łatwe i problem z tym jest taki, że bardzo łatwo można przesadzić z obróbką.
    Ja pamiętam mnóstwo Twoich naprawdę świetnych, naturalnych zdjęć Szymka (do kilku z nich nawet czasem wracam) i mam nadzieję, że jeszcze wiele takich zobaczę
    Nie obrażam się, no coś Ty Ale kilka słów wyjaśnienia. Na jedynce Szymek stał pod oknem, w ogóle nie rozjaśniałam mu oczu. Takie było światło, mocne dosyć, właśnie przez nie obrobiłam to zdjęcie. Rozjaśnione jest nieco całościowo. Oczy owszem wyostrzone Autografowym sposobem. Ja w ogóle leń jestem i nie próbowałam jeszcze obrabiać zdjęć sposobem dziewczyn. Mam na obróbkę niewiele czasu więc robię na razie tak jak umiem. Jedyne co się zmieniło ostatnio to to, że znów świecę oknem w końcu (bo w końcu jest z niego jakieś konkretne światło ) Rzadko kogokolwiek naśladuję, a oczka nabrały takiego wyrazu przez konwersję do BW, a tą robię niezmiennie tym samym sposobem od dawien dawna, nauczona swojego czasu od Nemetha i niezależnie czy dotyczy streeta czy ludzi czy krajobrazu I bardzo się cieszę, że podoba Ci się jedynka, bo ja też ją lubię
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Obydwa super b&w.
    Bardziej mi podchodzi dwójeczka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Nie obrażam się, no coś Ty ...
    No to całe szczęście ,a co do reszty to masz rację, że oczy mogły nabrać takiego wyrazu też przez konwersję (która sama w sobie jest jak już pisałem dobra).
    Czekam na następne

Domyślnie

Fajne BW Ciekawe kadry, rzekłbym dość odważne Ja jestem na tak

Domyślnie

2 świetna ale osobiście chyba bym przycieła trochę bardziej czółko 1 cm dosłownie bo jakoś długawo mi się wydaje...

Domyślnie

Dzięki

Aga, no właśnie ja rzadko ciasno upycham w kadrze i nie do końca mam wyczucie, dzięki wielkie za podpowiedź
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów