Szukaj
jak byłem na etapie czytania "Do bani" to zacząłem tracić wiarę we własne mozliwości...ale jednak nie jest aż tak źle,dzięki :]
Witam
Jesli juz to pierwsze z ktorego da sie jeszcze cosik wycinac....
POzdrawiam,
Pawel
D80, N18-70 kit, S30/f1.4
Ja się na portretach nie znam ale 1 można "kręcić" na wiele sposobów - ma potencjał do obróbki. pavel - jeśli chcesz mogę Ci pokazać mój pomysł na to zdjęcie - pewnie są lepsze![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
B&W prawie zawsze dodaje zdjęciom uroku...jak dla mnie spoko,ale czy ja się znam XD?
pavel, ja się od jakiegoś czasu uczę konwersji do BW i dlatego ciągnie wilka do lasu, mnie w Twoim zdjęciu brakowało głównie "pazura", ale na portrecie za bardzo się nie znam więc o kadrze itd nie wypowiadam się.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
no a ja wrzucam tutaj swoje fotki, żeby dowiedzieć się od ludzi, którzy mają o tym większe pojęcie niż ja co jest źle a co dobrze...na chwilę obecną portet to w zasadzie jedyna forma fotografii jaką sie moge wykazać bo 50mm (a w zasadzie 75mm) to zbyt ciasno na inne szaleństwa...siak czy owak dzięki za zainteresowanie się tym co tutaj umieściłem
Skontaktuj się z nami