Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: nikon F4

Domyślnie nikon F4

Kupiłem Nikona F4 z obiektywem Vivitar Series 1,70-210 1:3,5 za 500 zł.Chciałbym wiedzieć czy ta cena jest dobra I co sądzicie o tym nikonie.Proszę o odpowiedź.[/b]

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Chciałbyś wiedzieć czy cena jest dobra? A ja chciałbym wiedzieć, w jakim stanie jest ten nikon, bo jak w dobrym, to za 500 chyba musiałby być kradziony. Jest wart znacznie więcej. 500pln za zestaw z bdb Vivitarem to jakaś cholernie podejrzana sprawa, albo fart.
    Co do oceny samego korpusu, to jak cyferka wskazuje, najwyższa półka nikona. Wielki, cholernie ciężki, cholernie wytrzymały i znakomity sprzęt.

Pozdrawiam

Domyślnie

Kupiłem go od gościa który często bywa w szwecji i przywozi różne klamoty.Miał ten aparat od zeszłego roku,nie potrafi nim robić zdjęć, więc leżał w szafie.Zaproponował ze go sprzeda.Więc kupiłem go za tyle za ile było mnie stać.Zgodził się na 500 zł.

[ Dodano: Sob 26 Sie, 2006 ]
    Aparat jest w dobrym stanie,ma jeszcze grip MB-23.Robiłem nim fotki.Jak będe wiedział jak wstawić fotki na forum,to sam ocenisz.

Domyślnie

Kupiłem Nikona F4 z obiektywem Vivitar Series 1,70-210 1:3,5 za 500 zł.Chciałbym wiedzieć czy ta cena jest dobra
    Troche kolejnosc nie taka...najpierw sie pyta a potem ew. kupuje

F4+MB-23 za 500 zł to (IMHO) :
    1. mocno zjechany aparat
    2. ew patrz wyzej
    chyba musiałby być kradziony
    3. MEGA okazja

Ty znasz stan i pochodzenie aparatu, wiec musisz odpowiedziec sobie sam.[/quote]
    Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|

Uprawnienia umieszczania postów