Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Kasia - "retrospekcja"

-Retrospekcja-

Zdjęcie wykonane podczas ostatniego pleneru Fototej'a

Modelce Kasi dziękuję za cierpliwe i ofiarne pozowanie.
    Taka moja mała wizja

Wszelkie rady/sugestie bardzo mile widziane.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

fajne barwowo, ale... coś mi zgrzyta w tym secie...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

obie patrza w te sama strona i my tez tam patrzymy, a tam juz nic nie ma, lepiej jakby dziewczyna na schodach patrzyla sie w druga strone

secik powinienes wrzucic w troche wiekszej rozdzielczosci jednak, slabo sie tak oglada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    obie patrza w te sama strona i my tez tam patrzymy, a tam juz nic nie ma, lepiej jakby dziewczyna na schodach patrzyla sie w druga strone

secik powinienes wrzucic w troche wiekszej rozdzielczosci jednak, slabo sie tak oglada
    Próbowałem nawet z odwróconym tym na schodach - ale jakoś mi nie banglało ideowo choć znam tą zasadę z patrzeniem. A większe chciałem, ale zależało mi na takim a nie innym układzie zdjęć i nie za bardzo wiedziałem czy mogę wstawiać coś co ma więcej niż 800 na szerszym boku.

Cytat Zamieszczone przez nonnatus
    fajne barwowo, ale... coś mi zgrzyta w tym secie...
    Dzięki za opinię, może zdefiniujesz co konkretnie nie pasuje? Będe wiedział do czego się bardziej przyłożyć na przyszlość
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

modelka na schodach świetna, prawa strona jej nie dorównuje
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Faktycznie to na schodach wygląda ładnie. Szkoda że tak małe i niewiele widać.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Wrzucam większe wersje

Mam nadzieje, że teraz odbiór będzie lepszy
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Bardzo fajne.
    FotoTej

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Mnie sie podoba 2.

Domyślnie

Dwójka niestety troszkę odstaje technicznie, stąd mały zgrzyt na połączeniu zdjęć. Twarz wydaje się nieostra (niedokładnie, ale nie umiem inaczej określić wrażenia - ruszona?! niemożliwe chyba), a i coś dziwnego dzieje się z włosami. Zdjęcie jest mniejsze, a jednocześnie dużo ostrzejsze - jasne ostre poziome linie burzą harmonię na złożeniu. No i najważniejsze - niespójne swiatło. Całkowicie inny jego rozkład, ogniskowa - to wszystko sprawia podświadome wrażenie braku spójności.
    Podobają mi się kolorki, tonacja, stylizacja i oświetlenie na każdym zdjęciu z osobna. O takich niuansamch jak pierścionek nie będę przecież wspominał, jak na pierwszym zdjęciu tak pięknie sfotografowałeś klamkę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów