Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie do kosza czy nie?

Witam Wszystkich
    Moje pierwsze spotkanie ze statywem i fotografią nocną przyniosło taki efekt, ale niestety nie mam pomysłu co z tym zdjęciem zrobić. Wyrzucić do kosza czy zachować? Macie jakieś pomysły jak je obrobić? Ja niestety nic co by mnie zadowalało nie potrafię wymyślić. Za sugestię i przykłady będę zobowiazany.

Domyślnie

witam serdecznie mam prośbę pokaż nam jedno dwa zdjęcia mam już kilka podpowiedzi ale chcę zobaczyć przykłady pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawekkawek Zobacz posta
    witam serdecznie mam prośbę pokaż nam jedno dwa zdjęcia mam już kilka podpowiedzi ale chcę zobaczyć przykłady pozdrawiam
    naprawiłem

Domyślnie

do kosza bzdura .... zależy o co ci chodzi mówiąc wykorzystać a) zarobić kasę w banku zdjęć hmmmm nie odpada b) zostawić na pamiątkę o tak dobry pomysł i znowu problem ma mi się walać na dysku bzdura po co mam milion innych .... więc a) wywołać i mini albumik b) (ja tak robię z fotkami które nie nadają się na sprzedaż a żal mi wyrzucać ) srebrną anty ramę i na ścianę genialne ahhhh pozdrawiam...

Domyślnie

Na zdjęciu masz troszkę mydło i powidło.
    Co chciałeś zrobić? Most, kościół, rzekę? Trudno coś doradzić.

Zwróć uwagę na światła lamp.
    Spróbuj pomyśleć o kompozycji. Pierwszy plan, drugi, trzeci. Zrób dużo zdjęć. Usiądź i analizuj.

Czy po lewej stronie jest potrzebna żółta świecąca elewacja budynku?
    Co z tym centralnym światłem z latarni?

Jedno zdjęcie to za mało.
    x

Domyślnie

ja bym skadrował zdjęcie zauważ że lewy dolny kąt tam coś się dzieje ten most i światło cień pod nim i trochę na prawo od niego

Domyślnie

Z założenia miało być to zdjęcie jak z widokówki. Usunięcie zółtego budynku z lewej znacznie poprawiło mi humor. Jeszcze przeszkadza mi to drzewo na środku i mógłbym zaakceptować to zdjęcie.

Co powiecie na ver. 2
    Nie za duża GO?

Domyślnie

Tylko nie wycinaj tego drzewa piłą, bo cię ochrona środowiska zawinie.
    x

Uprawnienia umieszczania postów