Szukaj
Na 1 trochę brakuje światełka ale ogólnie to nie duży minus, mi się podoba. Dobre niebo
Na 2 z kolei to coś się dzieje na niebie to duży minus.
2 wygląda nieco photomatixowoale 1 jest bardzo przyjemna. tylko trochę zaszalałeś z rozmiarem zdjęć.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Jedynka ciekawa, a dokładnie ciekawe jest niebo, ma fajną fakturę przez te poszarpane chmury
Dwójeczka jak dla mnie trochę pojechana z tą obróbką...![]()
Zmniejszenie wcale nie przeszkadza w odbiorze i 1 jest sympatyczne z uwagi na niebo, podłodze brak trochę ładnego światełka, ale całe zdjęcie zdecydowanie na plus, za to 2 - Kulten ma rację - coś przekombinowałeś z niebem z to dół fajny![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
dzieki za zmniejszenie. moj laptop znacznie lepiej znosi male zdjęcia![]()
niebo na 1 super. troche bym jednak ujęła tego seledynku na 1 i wyrównała kolory nieba na 2 + pozbyła sie przepału
Co sądzicie o tym?
Wiosny juz bym nie meczyl. Nie ma sensu - kadr zle skomponowany (moim zdaniem drzewa zdecydowanie za blisko lewej), swiatlo ze tak powiem normalne. No szalu nie ma
Zima za to ma bombowe niebo. Cos mi jednak podpowiada ze mozna z tego wiecej wyciagnac. Nie zmienia to faktu ze sie podoba
jedyneczka na plus , o dwojce napisano![]()
Skontaktuj się z nami